Sunday, 17 June 2012

Instante judecatoresti

Oare cati dintre voi au gandit ca exista o  mare inutilitate in da intotdeauna sfatul “ai grija la volan” sau “ai grija cu ce companie de asigurari pornesti la drum”, din nefericire aceste sfaturi sunt date de oameni care au patit-o si stiu exact acum cum sa evite acest gen de conflicte sau au realizat ca oricat de mult ar evita sa le gaseasca , ele sunt pana la urma inevitabile.

Speram ca acest articol sa fie trecut in categoria celor care iti dau idei bune, asa ca probabil daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca cineva drag tie sau chiar tu a avut un accident de masina in urma caruia are nevoie de daune. O coleziune intre autovehicule poate reprezenta o veste proasta in sine, dar este si mai rau atunci cand persoanele implicate in acel accident auto iti sunt dragi sau sunt rude cu tine, implicarea personala face lucrurile sa ia turnuri nebanuite.

Atunci cand se solicita daune morale la vatamare corporala din culpa trebuie sa aveti facuta o documentare serioasa asupra cazului, este inutil speram sa va mai spunem ca nu are rost pentru orice fel de zgarietura sa dramatizam si sa ducem lucrurile la extrem atunci cand nu este cazul. Procesele au rolul de a clarifica lucrurile in fata unei instante care se poate pronunta numai in urma unor cercetari penale.

Poti fi implicat destul de usor in multe accidente auto si oricat de multa atentie ai avea trebuie sa te poti bizui si pe o polita buna de asigurare. Oricat de normal ar suna acum sa auzi despre ele la stiri, locurile unde s-au petrecut aceste accidente sunt in realitate locuri ale durerii, si zone unde se pierd bani in urma unor daune morale ce se acorda dupa efectuarea cu strictete a unor cercetari.

Prin urmare acestea nu ar trebui sa fie lasate pur si simplu ca parte a statisticilor politiei rutiere. Accidentele ar trebui sa fie documentate in mod serios , trebuie efectuata o cercetare penala accident auto , si in urma ei trebuie acordate in functie de gravitate diverse tipuri daune morale.

     Pentru ca marea majoritate a oamenilor astazi sufera extrem de mult de pe urma unui accident, ei trebuie sa isi pastreze conditia fizica ca sa poata munci, o rana a carei vindecare dureaza cateva luni poate fi problematica din multe puncte de vedere. Necesitatea unor daune morale este dovedita legal prin analiza minuntioasa a tuturor probelor. Trebuie stiut ca a primi sfatul bun la momentul potrivit este un lucru nemaipomenit de bun in domeniul daunelor. Si incercati pe cat posibil sa gasiti case de avocatura care folosesc sistemul “no win no pay”. Acesta fiind pana la urma si o asigurare ca totul va merge bine in situatiile de genul acesta.

Cautati pe internet “daune morale “ si veti gasi o lista de firme specializate in aceste probleme. In ceea ce priveste teama dvs de a plati o taxa de consultanta lucrurile nu stau chiar asa, de regula consultantele sunt gratis pentru ca si avocatul are nevoie de timp pentru a se documenta in privinta cazului dvs. Pana la urma trebuie ca documentatia dvs sa fie pregatita ca sa puteti fi aparat cu succes, nu trebuie sa neglijati faptul ca nu aveti voie sa mintiti, mai ales avocatul pentru ca in instanta lucrurile pe care avocatul nu le cunoaste pot fi in defavoarea dvs.

No comments:

Post a Comment