Thursday 7 June 2012

Cu un singur telefon, toate problemele casei sunt rezolvate

Dacă aparatul de aer condiÅ£ionat nu mai funcÅ£ionează la fel ca la început ÅŸi nu ÅŸtiÅ£i ce să-i faceÅ£i, dacă aveÅ£i nevoie de un electrician cu experienţă care să mai monteze o priză sau să se rezolve o altă problemă legată de electricitate, precum ÅŸi alte „stricăciuni” care apar în căminul dumneavoastră, atunci instalator sanitare-profesionist.ro este soluÅ£ia necazurilor bucureÅŸtenilor.

 

Cu un singur telefon, problemele vor fi rezolvate


Am creat un nou site dedicat locuitorilor din Capitală tocmai cu scopul de a fi alături de bucureÅŸteni chiar ÅŸi atunci când lucrurile nu mai funcÅ£ionează aÅŸa cum trebuie în casă, pentru că, noi considerăm că trebuie să fie cineva care să poată rezolva problemele care apar la instalaÅ£ii sau care au legătură cu electricitatea. De aceea, website-ul nostru reuneÅŸte profesioniÅŸti din ÅŸase domenii, pregătiÅ£i la orice oră să răspundă nevoilor dumneavoastră. Astfel, nu mai sunteÅ£i nevoiÅ£i să vă deplasaÅ£i în diverse locuri pentru a găsi profesioniÅŸtii care să repare ce nu funcÅ£ionează în casă, ci pe site-ul instalator-profesionist.ro avem experÅ£i din diverse domenii gata să vă sară în ajutor cu un singur telefon.

Pe instalator-profesionist.ro găsiţi nu mai puţin de 40 de profesionişti, şi anume:

-          trei electricieni;

-          ÅŸase instalatori de aer condiÅ£ionat;

-          unspreze instalatori apă;

-          zece instalatori centrale termice;

-          un instalator de gaze;

-          zece instalatori sanitare.

-           

Oferim servicii de cea mai înaltă clasă

 

Sloganul nostru este „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”, iar noi vrem ca dumneavoastră să vă convingeÅ£i că nu sunt doar vorbe în vânt. Cu un singur telefon, un specialist este pregătit să vă răspundă ÅŸi să vă ofere răspunsuri la problemele pe care le aveÅ£i cu privire la imobilul în care locuiÅ£i. Site-ul instalator-profesionist.ro reuneÅŸte profesioniÅŸti din diverse domenii care oferă servicii pentru soluÅ£ionarea „necazurilor” care apar în locuinÅ£ele dumneavoastră, precum ÅŸi în spaÅ£ii comerciale. Totodată, website-ul nostru oferă locuitorilor din BucureÅŸti, dar ÅŸi întreprinderilor, numeroÅŸi experÅ£i ÅŸi servicii de cea mai înaltă clasă în ceea ce priveÅŸte sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice.

 

Electricieni ÅŸi instalatori gata să vă sară în ajutor


Pentru a găsi un specialist procedura este foarte simplă. IntraÅ£i pe site-ul nostru, instalator-profesionist.ro, selectaÅ£i domeniul care vă interesează din cele ÅŸase disponibile, momentan, în magazinul nostru virtual, alegeÅ£i unul dintre experÅ£i care corespunde cerinÅ£elor dumneavoastră, iar fiecare expert în sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice are în dreptul paginii ÅŸi un număr de telefon, la care puteÅ£i apela cu încredere. Instalatorii ÅŸi electricienii care s-au înscris pe instalator-profesionist.ro au o experienţă bogată în domeniul în care prestează serviciile, aÅŸa că vor rezolva cu brio problemele pe care le aveÅ£i în locuinţă. Instalatorii, pe care aveÅ£i posibilitatea de a-i contacta direct de pe site-ul nostru, pot să monteze diferite instalaÅ£ii, cum ar fi:

-          încălziri în pardoseală;

-          instalaÅ£ii canalizare;

-          centrale termice;

-          panouri solare;

-          centrale pe lemn;

-          centrale electrice;

-          obiecte sanitare;

-          pompe submersibile;

-          hidrofoare;

-          instalaÅ£ii electrice;

-          aer condiÅ£ionat.

 

Iar electricienii pot să rezolve toate problemele legate de electricitate din căminul dumneavoastră:

-          înlocuire prize, întrerupătoare;

-          montaj corpuri iluminat (lămpi, becuri, neoane);

-          instalare protecÅ£ie contra ÅŸocurilor electrice, a electrocutării (protecÅ£ie diferenÅ£ială);

-          montaj panouri electrice(tablou de siguranţă);

-          circuite suplimentare pentru maÅŸini de spălat, aparate aer condiÅ£ionat, hote, plite electrice, ventilatoare, etc;

-          reparaÅ£ii/schimbare instalaÅ£ii electrice.

 

În cazul în care aveÅ£i nelămuriri cu privire la un anumit expert sau acesta nu vă răspunde la telefon, nu este nicio problemă, site-ul nostru vă oferă posibilitatea de le trimite un mesaj direct de pe instalator-profesionist.ro, iar aceÅŸtia vor răspunde cât de repede cu putinţă. Åži nu uitaÅ£i, dacă ceva nu funcÅ£ionează cum trebuie în casă, atunci „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”.


Tags: instalator sanitare, instalator

No comments:

Post a Comment