Monday 28 May 2012

Cele mai renumite vedete ÅŸi-au tatuat pielea

Dacă nu de mult, persoanele care îÅŸi tatuau pielea erau considerate că aveau o pregătire intelectuală slabă, cărora le place distracÅ£ia ÅŸi să fie rebeli, acum să ai un tatuaj înseamnă că eÅŸti în pas cu moda. Saloanele care realizează tatuaje s-au extins foarte mult, pentru că ÅŸi cererea este mare, dar doar cele care oferă servicii de calitate vor rezista pe piaţă, aÅŸa cum este ÅŸi Salonul Roxy Tattoo Design din BucureÅŸti.

 

Vedetele rock - pline de tatuaje

Unele dintre cele mai renumite vedete de la Hollywood au cel puÅ£in câte un tatuaj care simbolizează un anumit lucru sau ÅŸi l-au făcut pentru a-ÅŸi înfrumuseÅ£a corpul. Primii care s-au umplut de tatuaje au fost vedetele rock, care au fost un model pentru fanii lor ÅŸi astfel arta tatuajelor s-a răspândit foarte mult. Un exemplu în acest sens este renumita formaÅ£ie rock, The Rolling Stones. Astăzi, în secolul 21, nimic nu ne mai surprinde, trăim într-o lume în care moda s-a schimbat, mentalitatea oamenilor este alta ÅŸi sunt acceptate lucruri cu care acum câteva sute de ani nimeni nu ar fi fost de acord. Vedetele rock au fost cele care au dat startul acestei mode, dar în prezent întâlnim desene pe piele la tot felul de vedete: sportivi, manechine, actori, muzicieni, dansatori, prezentatori ÅŸi lista poate continua. Iată câteva dintre aceste vedete:

  • Angelia Jolie
  • Una dintre cele mai frumoase actriÅ£e de la Hollywood are tatuat pe umărul stâng o rugăciune în limba sanscrită pentru fiul ei, Maddox, ÅŸi pe care l-a făcut pentru a acoperi un alt tatuaj realizat cu mult timp înainte, ÅŸi anume cuvântul “moarte”, scris în limba japoneză. Dar asta nu este tot, frumoasa divă are o colecÅ£ie impresionantă de tatuaje formată din nu mai puÅ£in de zece, care mai de care mai diferite ÅŸi frumoase. Printre acestea vă enumerăm:

    - “O rugăciune pentru sălbaticii Å£inuÅ£i în cuÅŸcă”, un citat scris de către Tennessee Williams;

    - coordonatele geografice ale oraşului unde s-a născut Brad Pitt, soţul Angelinei Jolie, şi ale locurilor de unde şi-a adoptat copiii;

    - sintagma “plin de voinţă” scrisă în limba arabă;

    - citatul latinesc “Quod me nutrit me destruit”, care înseamnă “Ce mă hrăneÅŸte mă ÅŸi distruge”;

    - pe spate are desenat un tigru Asiatic ÅŸi un dragon.

     

    2. Megan Fox

    Actriţa are desenată pe piele imaginea idolului său, şi anume Marylin Monroe. Megan Fox a declarat că şi-a făcut acest tatuaj pentru că diva a fost una dintre primele persoane pe care le-a văzut la televizor. Dar lista nu se opreşte aici, actriţa are o sumedenie de tatuaje, printre care se numără:

    -          pe piept are scris un poem;

    -          pe umăr are tatuat un vers din “Regele Lear” ÅŸi numele lui Brian, cu care s-a ÅŸi căsătorit;

    -          un citat din Nietzche:  „Iar cei care dansau erau consideraÅ£i nebuni de cei care nu puteau auzi muzica”.

     

    3. Britney Spears

    Una dintre cele mai renumite cântăreÅ£e de muzică pop, Britney Spears, se laudă cu o mulÅ£ime de tatuaje, cea mai desenată parte a corpului său este ceafa, care este plină de simboluri cabalistice, care au creat mare vâlvă cu privire la semnificaÅ£ia acestora.  Unii specialiÅŸti spun că simbolizează “însănătoÅŸire”, alÅ£ii spun că nu înseamnă nimic ÅŸi că simbolurile au fost scrise greÅŸit. Artista mai are câteva tatuaje interesante în zona sacrală:

    -          imaginea unui elf;

    -          un future în zbor care se află deasupra unui cârcel de viţă de vie;

    -          o floare pe care este inscripÅ£ionată ideograma chinezească pentru “miste” .

     

    4. Amy Winehouse

    Celebra cântăreaţă de muzică rock care a murit din cauza unei supradoze avea o mulÅ£ime de tatuaje. Primul tatuaj ÅŸi l-a făcut la vârsta de doar 15 ani, pe fese, ÅŸi a reprezentat imaginea lui Betty Boop. Însă, cântăreaÅ£a mai avea câteva tatuaje interesante:

    -          o cruce egipteană pe ceafă;

    -          o pană pe braÅ£ul stâng;

    -          o pasăre cântând ÅŸi un fulger pe braÅ£ul drept;

    -          nimfe retro, note muzicale, lacrimi, ancore.


    Tags: tatuaje bucuresti, salon tatuaje, salon tatuaje bucuresti .

    No comments:

    Post a Comment