Monday 28 May 2012

Cele mai renumite vedete ÅŸi-au tatuat pielea

Dacă nu de mult, persoanele care îÅŸi tatuau pielea erau considerate că aveau o pregătire intelectuală slabă, cărora le place distracÅ£ia ÅŸi să fie rebeli, acum să ai un tatuaj înseamnă că eÅŸti în pas cu moda. Saloanele care realizează tatuaje s-au extins foarte mult, pentru că ÅŸi cererea este mare, dar doar cele care oferă servicii de calitate vor rezista pe piaţă, aÅŸa cum este ÅŸi Salonul Roxy Tattoo Design din BucureÅŸti.

 

Vedetele rock - pline de tatuaje

Unele dintre cele mai renumite vedete de la Hollywood au cel puÅ£in câte un tatuaj care simbolizează un anumit lucru sau ÅŸi l-au făcut pentru a-ÅŸi înfrumuseÅ£a corpul. Primii care s-au umplut de tatuaje au fost vedetele rock, care au fost un model pentru fanii lor ÅŸi astfel arta tatuajelor s-a răspândit foarte mult. Un exemplu în acest sens este renumita formaÅ£ie rock, The Rolling Stones. Astăzi, în secolul 21, nimic nu ne mai surprinde, trăim într-o lume în care moda s-a schimbat, mentalitatea oamenilor este alta ÅŸi sunt acceptate lucruri cu care acum câteva sute de ani nimeni nu ar fi fost de acord. Vedetele rock au fost cele care au dat startul acestei mode, dar în prezent întâlnim desene pe piele la tot felul de vedete: sportivi, manechine, actori, muzicieni, dansatori, prezentatori ÅŸi lista poate continua. Iată câteva dintre aceste vedete:

  • Angelia Jolie
  • Una dintre cele mai frumoase actriÅ£e de la Hollywood are tatuat pe umărul stâng o rugăciune în limba sanscrită pentru fiul ei, Maddox, ÅŸi pe care l-a făcut pentru a acoperi un alt tatuaj realizat cu mult timp înainte, ÅŸi anume cuvântul “moarte”, scris în limba japoneză. Dar asta nu este tot, frumoasa divă are o colecÅ£ie impresionantă de tatuaje formată din nu mai puÅ£in de zece, care mai de care mai diferite ÅŸi frumoase. Printre acestea vă enumerăm:

    - “O rugăciune pentru sălbaticii Å£inuÅ£i în cuÅŸcă”, un citat scris de către Tennessee Williams;

    - coordonatele geografice ale oraşului unde s-a născut Brad Pitt, soţul Angelinei Jolie, şi ale locurilor de unde şi-a adoptat copiii;

    - sintagma “plin de voinţă” scrisă în limba arabă;

    - citatul latinesc “Quod me nutrit me destruit”, care înseamnă “Ce mă hrăneÅŸte mă ÅŸi distruge”;

    - pe spate are desenat un tigru Asiatic ÅŸi un dragon.

     

    2. Megan Fox

    Actriţa are desenată pe piele imaginea idolului său, şi anume Marylin Monroe. Megan Fox a declarat că şi-a făcut acest tatuaj pentru că diva a fost una dintre primele persoane pe care le-a văzut la televizor. Dar lista nu se opreşte aici, actriţa are o sumedenie de tatuaje, printre care se numără:

    -          pe piept are scris un poem;

    -          pe umăr are tatuat un vers din “Regele Lear” ÅŸi numele lui Brian, cu care s-a ÅŸi căsătorit;

    -          un citat din Nietzche:  „Iar cei care dansau erau consideraÅ£i nebuni de cei care nu puteau auzi muzica”.

     

    3. Britney Spears

    Una dintre cele mai renumite cântăreÅ£e de muzică pop, Britney Spears, se laudă cu o mulÅ£ime de tatuaje, cea mai desenată parte a corpului său este ceafa, care este plină de simboluri cabalistice, care au creat mare vâlvă cu privire la semnificaÅ£ia acestora.  Unii specialiÅŸti spun că simbolizează “însănătoÅŸire”, alÅ£ii spun că nu înseamnă nimic ÅŸi că simbolurile au fost scrise greÅŸit. Artista mai are câteva tatuaje interesante în zona sacrală:

    -          imaginea unui elf;

    -          un future în zbor care se află deasupra unui cârcel de viţă de vie;

    -          o floare pe care este inscripÅ£ionată ideograma chinezească pentru “miste” .

     

    4. Amy Winehouse

    Celebra cântăreaţă de muzică rock care a murit din cauza unei supradoze avea o mulÅ£ime de tatuaje. Primul tatuaj ÅŸi l-a făcut la vârsta de doar 15 ani, pe fese, ÅŸi a reprezentat imaginea lui Betty Boop. Însă, cântăreaÅ£a mai avea câteva tatuaje interesante:

    -          o cruce egipteană pe ceafă;

    -          o pană pe braÅ£ul stâng;

    -          o pasăre cântând ÅŸi un fulger pe braÅ£ul drept;

    -          nimfe retro, note muzicale, lacrimi, ancore.


    Tags: tatuaje bucuresti, salon tatuaje, salon tatuaje bucuresti .

    Thursday 24 May 2012

    Dezvolta abilitatile copilului tau

    Oricare parinte isi doreste ca dezvoltarea copilului sau sa fie una potrivita cu fiecare etapa a varstei pe care o are. Inca de mic, copilul va trebui inscris intr-un cadru organizat in care sa socializeze cu altii copii de varsta lui, iar in acest sens o gradinita este cel mai potrivit loc. Fie ca va fi lasat doar pana la pranz, fie ca isi va pretrece timpul impreuna cu primii sai colegi pana mai spre dupa amiaza, copilul isi va dezvolta o serie de abilitati de comunicare si socializare cu toti cei din grupa sa. Este o etapa importanta, care il pregateste pentru pasul urmator al primilor ani de scoala, cand deja copilul va intra intr-o noua etapa a dezvoltarii sale.

    In paralel cu acest sistem de instruire, unanim acceptat si cu bune rezultate pentru copil, parintele va cauta sa aduca si alte metode de dezvoltare a abilitatilor copilului, in special prin joc. Un parinte care se joaca cel putin o ora pe zi cu copilul, chiar si daca acesta a trecut de primele clase primare, este un lucru benefic pentru toata familia. Se va crea o legatura stransa de prietenie si sprijin reciproc pe care nimic in lumea asta nu o va putea rupe vreodata.

    Jocul este important pentru copil atat timp cat se desfasoara sub o anumita grija din partea parintelui, in sensul ca acesta va trebui sa stie exact ce comporta ca si activitate un anumit joc. Un joc instructiv, un joc de echipa, un joc care ii va pune la incercare gandirea rapida si actiunea eficienta, va aduce doar beneficii pentru copil.

    Daca copilul dumneavoastra este dornic de relationare cu cat mai multi prieteni, atunci veti putea incerca unul dintre cele mai incitante jocuri de echipa care este foarte apreciat in multe tari ale lumii. Este vorba despre jocul de laser tag, care va aduce in competitie doua echipe care se vor infrunta serios intr-o „batalie” si ea la fel de serioasa.

    In laser tag arena, toti competitorii trebuie sa isi poarte de grija si in primul rand sa fie toti ca unul. Intrajutorarea echipei este esenta acestui joc special, care se va desfasura in laser tag bucuresti, intr-un cadrul organizat aflat pe un teren tip labirint. Toata suprafata de joc este in asa fel construita de catre organizator, incat sa puna la incercare toate capacitatile de orientare si depasire a obstacolelor pe care echipele le vor intalni. Mai mult, exista zone in terenul de joc, care pot fi benefice pentru participanti, insa acestia trebuie sa stie cum se pot folosi pozitiv de terenul pe care il parcurg.

    Ce este extrem de important din acest joc laser tag, este faptul ca nimeni nu este dusman cu nimeni. Este doar un joc, si mai mult decat atat, nimeni nu poate rani pe nimeni, pentru ca tot „arsenalul de lupta” este complet inofensiv. Pistoalele laser de ultima generatie, sunt doar niste instrumente de joc, al caror fascilul nu poate aduce niciun fel de problema de sanatate participantilor.

    Singurele zone care pot receptiona atingerea „laser” a pistoalelor sunt cele de pe vestele participantilor, care vor fi primite de catre acestia la intrarea in laser tag arena si care vor putea puncta sau depuncta participantii. Intregul scor al „disputei” va fi permanent afisat pe un panou mare si va arata in fiecare clipa care este situatia din joc.

    Ca parinte puteti participa si dumneavoastra la joc, copilul resimtind astfel un sprijin aparte, fiind si mai motivat sa isi dezvolte abilitatile de partener in echipa si de gasire rapida a unor solutii potrivite cu situatia din laser tag bucuresti. Adult fiind, va veti amuza la aceasta distractie copii si sa nu va mirati daca in cel mai scurt timp veti fi rugat din nou de catre copil sa mergeti la astfel de petreceri laser. Exista chiar posibliatea de a organiza impreuna cu alti parinti o petrecere copii bucuresti, unde veti putea invita echipele claselor din care fac parte copii dumneavoastra.

    Sunday 20 May 2012

    Inchide fereastra si racoreste-te

    Contrar obiceiului normal de a deschide fereastra pentru a lasa aerul proaspat al diminetii sa intre in casa, in timpul anotimpului cald, de cele mai multe ori suntem nevoiti sa inchidem ferestrele pentru a nu mai lasa sa patrunda in casa dogoarea pe care de ceva ani incoace natura ne-o pregateste pentru fiecare vara. Este evident pentru oricine ca schimbarile meteo sunt tot mai acute in ultimii zece ani, provocand mult disconfort. Perioadele in care suntem nevoiti sa suportam temperaturi care par a nu mai incapea in termometre sunt si ele prelungite si repetabile de cel putin doua ori intr-un sezon, astfel incat tanjim dupa putina ploaie si racorire a cuptorului orasului in care suntem prizonieri.

    Un alt motiv pentru care temperatura din casele noastre se ridica la valori insuportabile mai ales pe timpul noptilor care devin de-a dreptul tropicale si prin umiditatea excesiva a aerului, este acela ca locuintele noastre nu sunt termoizolate cu sisteme performante de respingere a caldurii. Astfel primii care suporta si primesc din plin canicula verii sunt peretii exteriori, care mai apoi cedeaza toata caldura acumulata in interiorul casei. Urmeaza ferestrele, care chiar daca sunt din generatia noua cu tamplarie si geam termopan, dar nu au un sistem de umbrire format din rulouri exterioare, permit si ele prin spatiul vitrat patrunderea unei cantitati suficiente de caldura pentru a ridica si mai mult temperatura interioara.

    Cu toate acestea mai avem o sansa de a nu putea duce mai departe viata in conditii de trai civilizate si mai ales odihnitoare mai ales in timpul noptii cand trebuie sa ne odihnim. Acest lucru se poate face, chiar daca nu sunteti inca de acord, prin inchiderea ferestrelor si pornirea unui aparat de aer conditionat 9000, care va aduce cu adevarat racoarea in casa.

    Chiar daca ati auzit cumva printre vecini, cunostinte sau colegi de serviciu, ca utilizarea unui astfel de sistem de climatizare este daunator sanatatii, trebuie mai intai sa aveti toate informatiile inainte de a decide doar din auzite ca este chiar asa.

    Daca cumva sunteti o persoana sensibila la aerul rece, intr-adevar este posibil ca un astfel de aparat de aer conditionat, montat si mai ales folosit impropriu sa va poata produce un disconfort temporar al sanatatii, in sensul posibilitatii apartiei unor raceli, care intr-adevar sunt mai greu de suprtat in timpul verii. Nu trebuie generalizata aceasta idee, pentru ca in cele mai multe cazuri disconfortul produs de aerul rece apare numai din pricina utilizarii excesive si gresite a acestui aparat de aer conditionat.

    In primul rand trebuie sa ceriti sfatul unui tehnician profesionist in montarea acestui sistem de climatizare, pentru a nu va expune in mod gratuit jetului de aer rece produs de unitatea interna mai ales atunci cand dormiti. Amplasarea unui aparat de aer conditionat in dormitor trebuie sa se faca cu atentie si eventuale masuri de precautie daca considerati ca aveti probleme cu aerul rece. Se va putea instala o placa de deflexie a aerului care iese din unitatea interna, pentru ca acesta sa fie directionat catre tavanul incaperii si nu direct inspre partea sa mediana sau inferioara.

    Mai mult decat atat, un aparat de aer conditionat, pentru dormitor va fi dimensionat corect, fara niciun fel de supradimenionare in ideea ca va putea raci si o alta camera alaturata. Este o greseala frecventa care este facuta in ideea instalarii a unui singur sistem de climatizare pentru doua camere. Nu are niciun sens sa va expuneti in acest mod, pentru ca in camera unde va fi instalat va fi intr-adevar rece, iar alaturi temperatura nu va fi tocmai cea potrivita. Incercati sa instalati cate un aparat de aer conditionat, pentru fiecare camera, corect dimensionat, chiar daca va trebuie sa alocati un buget putin mai mare, insa beneficiile vor fi exact asa cum le doriti.


    Tags: aer conditionat 9000, aer conditionat hokkaido

    Wednesday 16 May 2012

    O curiozitatea privind valoarea pozitiilor clasamentelor

    AOL a publicat o baza de date din care reiese de câte ori au dat click oamenii pe fiecare poziÅ£ie din clasament. Baza de date era destul de mare ca sa putem generaliza, dar bineînÅ£eles ca întotdeauna vor fi niÅŸte diferenÅ£e în funcÅ£ie de cuvintele cheie.

    Chiar la început a reieÅŸit faptul ca 70% dintre vizitatori aleg pagini de pe lista organica (cele care se gasesc în partea stânga a listei de rezultate) ÅŸi numai 30% dau click pe anunÅ£urile platite care se afla în partea dreapta a listei de rezultate.

    În momentul de faÅ£a pe noi ne intereseaza lista gratuita, naturala, deci pe aceasta o abordam mai pe larg. Dupa statistica, din cei 70%, 90% din vizitatori aleg o pagina web de pe prima pagina a rezultatelor cautarii, adica din primii 10 ÅŸi din 10 vizitatori numai 1 rasfoieÅŸte mai departe (la urmatoarele 990 de rezultate),ca sa se uite ÅŸi la urmatoarele rezultate, eventual sa ÅŸi viziteze o pagina web dintre acestea.

    Dintre primele 10 rezultate 47% dintre oameni decid sa viziteze prima poziÅ£ie. AtenÅ£ie! Primul câÅŸtiga 47%! Incredibil! Al doilea faÅ£a de acesta beneficiaza numai de 14%, iar al treilea primeÅŸte 10% din voturi. Primii trei încaseaza total 71%, deci cei 7 care au mai ramas pe prima pagina sunt aleÅŸi numai de catre 29% din numarul total al vizitatorilor.

    Eu am ramas ÅŸocat când am vazut cât de mult conteaza sa fii în primii trei. M-am gândit eu ca conteaza mult, dar nu am crezut ca este chiar aÅŸa de mare diferenÅ£a între primii trei ÅŸi restul, pâna când nu am citit statistica.

    Merita calculat! Daca se cauta de 1000 de ori pe zi dupa un cuvânt cheie (aceasta putem sa vedem cu ajutorul Adwords, despre asta a fost vorba în prima lecÅ£ie), atunci dintre 1000 de vizitatori câÅ£i se distribuie teoretic pentru fiecare poziÅ£ie din clasament.

    Deci 1000 de cautari. 70% dintre aceÅŸtia aleg lista organica, iar astfel ramân 700. 90% din aceÅŸti 700 de vizitatori ramân pe prima pagina a rezultatelor, adica 630 de vizitatori ramân pentru primele 10 poziÅ£ii.

    Din 630 de vizitatori, daca rotunjim, prima pagina primeÅŸte 296, al doilea 88, al treilea 63, iar celor 7 care mai sunt pe prima pagina, li se distribuie 183 de vizitatori.

    Nu trebuie sa va necajiÅ£i daca site-ul dumneavoastra nu figureaza în primele trei locuri în clasamentul unui cuvânt cheie, pentru ca în statistica a fost vorba despre un singur cuvânt cheie ÅŸi site-ul dumneavoastra nu este optimizat numai dupa un singur cuvânt cheie, ci dupa mult mai multe.

    Merita sa va jucaÅ£i puÅ£in cu cifrele, ca sa va daÅ£i seama în funcÅ£ie de interes ÅŸi poziÅ£ie în clasament câÅ£i vizitatori puteÅ£i sa aÅŸteptaÅ£i. Aceste cifre sunt preluate dintr-o statistica, nu se pot generaliza pentru toate cazurile, pentru ca de exemplu aceste rezultate arata cu totul altfel deja ÅŸi în clipa în care nu apar anunÅ£uri platite pentru un anumit cuvânt de cautare.

    Datele din acest articol sunt mai profund abordate în carte, dar sper ca deja ÅŸi din informaÅ£iile cunoscute pâna acum reiese din ce cauza merita sa ne ocupam cu optimizarea pentru motoarele de cautare ÅŸi de ce se merita sa obÅ£inem locuri cât mai bune în clasamente.


    Tags: promovare web, promovare site, promovare seo

    Saturday 5 May 2012

    Aparatul de aer conditionat portabil

    Vremea calduroasa si nivelul ridicat de umiditate din aer va pot transforma locuinta intr-un mediu sufocant, supra-incalzit si neplacut. In acest caz, instalarea unui aparat de aer conditionat hitachi este una din cele mai bune metode de a racori si a mentine o atmosfera placuta. Din pacate, multe aparate centrale de aer conditionat sunt ineficiente, prea scumpe sau invechite. De aceea, ele sunt incapabile de a raci corespunzator aerul din locuinta noastra sau din birou. De multe ori oamenii prefera sa cumpere un aparat de aer conditionat traditional, de fereastra, insa acestea nu sunt intotdeauna o optiune pentru ca unele asociatii de proprietari sau complexe rezidentiale impun restrictii impotriva acestora.

    Mai mult decat atat, exista multe tipuri de spatii si incaperi in care nu se poate instala un aparat de aer conditionat de fereastra, acestea ramanand astfel mult mai incalzite din cauza lipsei unei ventilatii corespunzatoare sau a unei slabe circulatii a aerului. Aceste tipuri de spatii sau incaperi pot fi: garaje, verande sau ateliere. Iar aici este momentul in care aparatele de aer conditionat portabile isi fac aparitia. Aceste sisteme mici, portabile de racire sunt cele mai eficiente solutii care pot fi folosite pentru a suplimenta un sistem central de racire deja existent intr-o camera sau pentru a raci o singura incapere intr-o configuratie independenta. Ca si beneficiu suplimentar, aparatele portabile de aer conditionat dezumidifica aerul in timp ce-l racesc, ceea ce inseamna ca atmosfera de interior va ramane in acelasi timp una racoroasa uscata intr-un mod confortabil.

    Exista multe modele de aer conditionat portabil disponibile, iar fiecare dintre ele are un anumit numar de BTU care indica foarte simplu capacitatea de racire a fiecaruia. Cu toate acestea, a alege cel mai bun aparat portabil de aer conditionat pentru dumneavoastra nu inseamna doar sa alegi unitatea cu cel mai ridicat nivel de BTU, ci exista o multitudine de alte elemente care trebuie luate in considerare inainte de a lua o decizie de achizitionare.

    Un aparat de aer conditionat portabil este un dispozitiv independent instalat in interiorul spatiului in care se urmareste racirea aerului. Spre deosebire de aparatele de aer conditionat de fereastra, cele portabile nu au fost create pentru a fi instalate in fereastra, dar cele mai multe dintre ele necesita folosirea unei ferestre pentru ventilatie sau a unui spatiu separat pentru a directiona evacuarea sistemului.

    Aparatele de aer conditionat portabile difera in functie de marca producatoare, de configuratia de ventilare precum si de alte caracteristici speciale, precum multiple trepte de viteza pentru ventilatie, moduri suplimentare de operare, tipul telecomenzii de control, cronometrele programabile, precum si filtrele de aer specializate. Ca parte a designului lor standard, cele mai multe dintre aparatele de aer conditionat portabile dezumidifica aerul pe masura ce-l racesc, iar alte unitati includ chiar moduri de operare exclusiv pentru dezumidificare. Aceste setari permit unitatii sa functioneze ca un dezumidificator independent dar si ca un aer conditionat portabil. Unele aparate pot avea de asemenea functii exclusive de incalzire, de purificare a aerului sau de ventilare.

    Probabil cel mai important lucru pe care trebuie sa-l identificati atunci cand alegeti un aparat de aer conditionat portabil il reprezinta marimea de care aveti nevoie. Un aparat de aer conditionat care este prea mic nu va putea sa tina pasul cu cererile de racire ale mediului in care va aflati. Cu toate acestea, exista o multime de alti factori care contribuie la luarea acestei decizii si pe care trebuie sa-i analizati cu atentie inainte de a alege un model de aparat de aer conditionat, precum tipul de izolatie, clima sau cantitatea de caldura produsa in camera respectiva de catre alte persoane sau aparate electronice.


    Tags: aer conditionat hitachi, aer conditionat hokkaido

    Friday 4 May 2012

    Legea si modul in care poate fi aplicata.

    Utilizand multe din angrenajele hatisului birocratic , au aparut astazi aceste companii care se ocupa de solutionarea cazurilor in care proprietarii unor polite trebuie sa primeasca despagubiri auto, la inceput nimeni nu le vedea utilitatea, crezand ca toata partea materiala in cazul unui accident auto va fi solutionata in mod automat de polita de asigurare rca. Dar la o analiza amanuntita o sa observati ca aceasta polita nu te scapa de prea multe griji , si in general ramai numai cu cateva cheltuieli scutite de la repararea masinii. Imaginati-va ca va puteti trezi angrenat intr-un accident auto, puteti persoana care poarta culpa sau puteti fi victima. Exista posibilitatea sa traiti dvs dar totusi sa existe in acel carambol si un decedat sau o persoana care are desemenea nevoie de ingrijiri medicale. Asta poate complica lucrurile foarte mult. In primul rand va trebui sa aveti grija daca puteti de cei ranit grav pana la sosirea ambulantei, legea va obliga in cazul in care sesizati ca aveti o stare fizica buna sa folositi trusa de prim ajutor si sa le cordati aceste servicii victimelor. Apoi in timpul anchetei va trebui sa spuneti faptele cu cat mai multe detalii, si sa nu omiteti absolut nimic, se poate intampla ca celoe mai mici detalii sa fie de fapt o cheie catre eliberarea dvs din custodia organelor de ancheta. La terminarea anchetei companieie de asigurari veti primi despagubiri rca accident impreuna cu alte despagubiri auto care pot proveni tot din plist dvs de asigurare sau a celui care este vinovat. Inainte de asta insa se vor plati taxele de spitalizare, catre cei ce sunt victime ale accidentului.

        Daca exista un deces exista posibilitatea ca rudele decedatului sa va intenteze proces , mai ales daca politia determina ca dvs sunteti de vina. Iar daca ei castiga procesul veti fi obligat sa le acoperiti cheltuieli legate de inmormantare si chiar sume de bani care sa compenseze lipsa membrului acelei familii. Daca totusi traieste dar a suferit o actiune de vatamare corporala atunci iar va poate da in judecata si puteti sa platiti pe langa spitalizare si alte sume de bani ce pot include lipsa banilor pe care cel accidentat ii primea in mod normal lucrand in perioada in care acesta a fost in spital. Exista riscul ca acea persoana sa fie spitalizata cateva luni, sau ani sau poate ramane cu sechele permanente de la acel accident care o pot imobiliza toata viata. In acest caz in afara de pedepsele care vi le vor impune legea va mai trebui sa ajutati si financiar victima. Ideea este ca aceste litigii au un termen minim de solutionare. Termenul de solutionare este de un an dupa ce cazul a avut loc. In cazul in care cazul este intentat impotriva unei societati de asigurari termenul este 2 ani. In orice caz durata maxima este de 10 ani pentru solutionarea unei daune auto sau pentru acordarea de despagubiri rca accident. Prescrierea acestor cazuri poate fi unul din marile dvs cosmaruri mai ales daca va alegeti cu vatamari care va pot afecta pe durata intregii dvs vieti. Cautati aceste tipuri de companii specializate in acordarea de despagubiri auto pentru ca ele pot reprezenta solutia dvs cea mai simpla catre rezolvarea a numeroase probleme pe care le puteti intampina din partea legii si a modurilor in care poate fi ea aplicata.

    Legea si modul in care poate fi aplicata.

    Utilizand multe din angrenajele hatisului birocratic , au aparut astazi aceste companii care se ocupa de solutionarea cazurilor in care proprietarii unor polite trebuie sa primeasca despagubiri auto, la inceput nimeni nu le vedea utilitatea, crezand ca toata partea materiala in cazul unui accident auto va fi solutionata in mod automat de polita de asigurare rca. Dar la o analiza amanuntita o sa observati ca aceasta polita nu te scapa de prea multe griji , si in general ramai numai cu cateva cheltuieli scutite de la repararea masinii. Imaginati-va ca va puteti trezi angrenat intr-un accident auto, puteti persoana care poarta culpa sau puteti fi victima. Exista posibilitatea sa traiti dvs dar totusi sa existe in acel carambol si un decedat sau o persoana care are desemenea nevoie de ingrijiri medicale. Asta poate complica lucrurile foarte mult. In primul rand va trebui sa aveti grija daca puteti de cei ranit grav pana la sosirea ambulantei, legea va obliga in cazul in care sesizati ca aveti o stare fizica buna sa folositi trusa de prim ajutor si sa le cordati aceste servicii victimelor. Apoi in timpul anchetei va trebui sa spuneti faptele cu cat mai multe detalii, si sa nu omiteti absolut nimic, se poate intampla ca celoe mai mici detalii sa fie de fapt o cheie catre eliberarea dvs din custodia organelor de ancheta. La terminarea anchetei companieie de asigurari veti primi despagubiri rca accident impreuna cu alte despagubiri auto care pot proveni tot din plist dvs de asigurare sau a celui care este vinovat. Inainte de asta insa se vor plati taxele de spitalizare, catre cei ce sunt victime ale accidentului.

        Daca exista un deces exista posibilitatea ca rudele decedatului sa va intenteze proces , mai ales daca politia determina ca dvs sunteti de vina. Iar daca ei castiga procesul veti fi obligat sa le acoperiti cheltuieli legate de inmormantare si chiar sume de bani care sa compenseze lipsa membrului acelei familii. Daca totusi traieste dar a suferit o actiune de vatamare corporala atunci iar va poate da in judecata si puteti sa platiti pe langa spitalizare si alte sume de bani ce pot include lipsa banilor pe care cel accidentat ii primea in mod normal lucrand in perioada in care acesta a fost in spital. Exista riscul ca acea persoana sa fie spitalizata cateva luni, sau ani sau poate ramane cu sechele permanente de la acel accident care o pot imobiliza toata viata. In acest caz in afara de pedepsele care vi le vor impune legea va mai trebui sa ajutati si financiar victima. Ideea este ca aceste litigii au un termen minim de solutionare. Termenul de solutionare este de un an dupa ce cazul a avut loc. In cazul in care cazul este intentat impotriva unei societati de asigurari termenul este 2 ani. In orice caz durata maxima este de 10 ani pentru solutionarea unei daune auto sau pentru acordarea de despagubiri rca accident. Prescrierea acestor cazuri poate fi unul din marile dvs cosmaruri mai ales daca va alegeti cu vatamari care va pot afecta pe durata intregii dvs vieti. Cautati aceste tipuri de companii specializate in acordarea de despagubiri auto pentru ca ele pot reprezenta solutia dvs cea mai simpla catre rezolvarea a numeroase probleme pe care le puteti intampina din partea legii si a modurilor in care poate fi ea aplicata.

    Cazuri

    Este destul de ciudat ce se intampla in ultima vreme, desi avem masini mai performante, mai puternice totusi in aceste zile incidenta in ceea ce priveste numarul de accidente motivele invocate fiind din ce in ce mai diverse, multe dintre ele fiind legate de starea psihica a celui ce conduce autovehiculul. Un accident auto are de regula victime daca nu pagube materiale, si de cele mai multe ori acestea se recupereaza greu, nu mai spunem despre handicapuri fizice ce pot aparea in urma coleziunii. De accea aveti nevoie de avocati buni in acest domeniu si cu multa experienta ca sa va poata sustine cauza in instanta, beneficiile acestui fapt pot varia de la primirea unor daune morale, daune rca , daune asigurari,  pana la daune morale la vatamare corporala din culpa toate acestea rezultand in urma unor cercetari penale. Dar aceste lucruri nu trebuie sa va prinda nepregatit, si dvs trebuie astfel sa aveti grija sa posedati o documentatie serioasa, si care va poate absolvi foarte usor de orice vina, sau de diferite clauze morale .

        Astfel in urma unor cercetari s-a observat ca dupa mai multe tipuri accidente de regula persoanele implicate nu sunt capabile sa isi aduca aminte cu exactitate ce s-a intamplat si din variate motive versiunile difera intre ele, si aici nu neaparat unghiul de perceptie este de vina ci mai mult starea in care esti indus in timpul unui soc, si toata tevatura te duce pana in starea in care incerci fara sa iti dai seama sa spui o versiune mai scurta si in acelasi timp sa iti sustii punctul de vedere.Avocatul specialist in acest gen de cazuri este de regula calm si stie exact ce detalii sa iti ceara ca sa nu mai fii nevoit sa iti schimbi fara sa vrei marturia, sau sa intampini dificultati in a-ti demonstra nevinovatia, incearca sa faci rost de numarul de telefon al unui specialist cu experienta multa in astfel de cazuri si nu te increde in faptul ca tu stii ca ai dreptate si asta ar fi usor de demonstrat pentru ca vei putea intalni un alt om care va crede despre el acelasi lucru si totul se va reduce la o problema simpla de argumentare fara a fi nevoie de un rechizitoriu foarte bine pus la punct. Exista o multitudine de tipuri daune morale in cazul unei activitati de cercetare penala accident auto. Astfel ca iti poti sustine cu succes cauza si poti primi diverse compensatii , ca sa iti poti recupera pierderile suferite in cazul unui accident , imaginati-va ca zilele de spitalizare chiar si pentru o afectiune usoara se platesc cu bani grei, si puteti chiar sa va pierdeti jobul din cauza unor probleme medicale mai serioase, pentru ca in fisa postului dvs poate exista o clauza medicala ce nu va mai permita sa continuati lucrul pe acceasi pozitie. Acestea fiind spuse , atentie mare la drum incercati pe cat posibil sa respectati cu strictete regulile de circulatie, nu va grabiti mai mult decat este necesar, iar daca se intampla totusi sa aveti un accident incercati sa faceti in asa fel incat sa fie totul in regula si sa nu pierdeti din vedere informatii care ar putea sa fie de maxima importanta pentru cazul dvs, de aceea este bine sa povestiti cu cata acuratete puteti ofiterului care investigheaza cazul.

    Thursday 3 May 2012

    Carti de anticariat

     Sunt modele de tricotatele o solutie pentru iubitorii de carte?

    Auzim din ce in ce mai des ca lumea nu mai citeste. Ca un procent semnificativ al populatiei nu are nicio carte in casa si, mai rau, nu gasesc nicio motivatie in a citi carti. Multi se multumesc cu cele ofera internetul si, in completare, multitudinea de canale de la TV. Iar cei mai putini vehementi, baga la inaintare pretul cartilor noi. Preturi occidentale pentru salarii romanest. Stim refrenul. Din fericire insa, de data asta este fals pentru ca intervin in ecuatie anticariatele.

     

    Anticariatele din localitatile mici

    Chiar daca in orasele mici, de provincie, anticariatele mici au dat de mult faliment, aici au supravietuit totusi bibliotecile. Si a intrat internetul! Anticariatele online au oferte din ce in ce mai bogate, chiar daca preturile continua sa fie ceva mai piperate decat omonimele lor reale. Totusi, chiar daca includem si preturile de transport in pretul total, afacerea tot va fi cu mult mai buna decat ce propun librariile, chiar si cele online. In Bucuresti insa, ca si in marile orase, oferta propusa de anticariate este indestulatoare. Iar aici nu veti gasi doar carti vechi si uzate. Multe din ele au sectoare intregi cu carti noi, la preturi ceva mai accesibile.

     

    Sunt titlurile din anticariate valoroase?

    Prin definitie, anticariatele ofera carti vechi, ori stim ca inainte de 90` in afara de cartile din literatura clasica internationala, oferta era destul de saraca in titluri de valoare culturala. Astfel, de cele mai multe ori, anticariatele sunt inundate cu astfel de volume, a caror pret este adeseori mai mare fata de valoarea lor reala. Totusi, au trecut 20 de ani, suficient timp pentru ca, cel putin, prima liberalizare de carte sa se regaseasca si pe rafturile anticariatelor. Din acest punct de vedere, anticariatele online sunt mai putin afectate. Idea este ca, daca aveti rabdare, veti gasi si in anticariat autori moderni, interzisi in epoca comunista, sau titluri aparute dupa Revolutie. Mai putine, dar cautarea merita. In plus, surprizele pe care le puteti avea intr-un astfel de mediu risca sa va faca dependenti. E ca un ou kinder. Intri si sti sigur ca vei avea o surpriza. Poate chiar neplacuta, daca vei da peste una pe care ai avut-o deja...

     

    Anticariatele online si marketingul

    Anticariatele online nu mai au nevoie de nicio prezentare. Aparute de ceva timp in peisajul  virtual romanesc, exista deja o piata de profil, o piata cu concurenta acerba si clientela eterogena si nu prea constanta.  Motiv pentru care strategiile de promovare sunt din ce in ce mai agresive, fara a tinti un public anume. Legile marketingului sunt ignorate total, singurul lucru care conteaza fiind dimensiunea bazei de date cu utilizatori carora li se trimit periodic oferte. Cei cu dare de mana isi permit si actiuni de tip SEO, care au ca scop propulsarea anticariatului virtual cat mai sus pe listele de raspunsuri oferite de motoarele de cautare.

     

    Provocarile viitorului

    Intrebarea care persista insa este: cartea tiparita este pe moarte ca intregul, de altfel publishing? Goana tehnologica a carei martori suntem astazi subliniaza chiar acest fapt. Digitalul, mai devreme sau mai tarziu, va ingropa definitiv analogicul si suporturile fizice. E doar o chestiune de timp. Cartile vor fi inlocuite de tablete care vor ingloba sute si mii de titluri, devenind o adevarata biblioteca la purtator. Aceiasi tableta ne va oferi fundalul sonor si, dupa o lectura obositoare ne va delecta cu un film. Plus accesul permanent la toate resursele oferite de internet. Ce sanse mai au anticariatele, fie ele virtual sau reale in fata unei astfel de provocari?

     

     


    Tags: modele de tricotat, dumbrava minunata

    Tuesday 1 May 2012

    Some great deals for you

    Infinity shoes coupon is a discount method that allows you buy shoes that would be otherwise quite expensive. Shoes are most of the quite expensive items, but sometimes you can get them cheaper using coupons and codes. These perks are usually available around shopping sprees times, let's say in Spring and around Christmas, Easter and more of the same. Coupons are nothing more than marketing devices, that's for sure, and helps the companies gain exposure for their products. The coupons are usually available for a short while, in order to force buyers to act very fast and buy as many products as possible in a short period of time.

     

    Duty free iherby code works in the same way, but you will be able to buy the products only in cigs4you shops, the ones you have in airports. These shops allow you to buy products at really good prices, as you don't have to pay taxes. Also, if you add to that deduction the great deduction you get thanks to the coupon, you end up being able to pay for the vitamins only a few pennies, really. These vitamins are also quite good for your health, as they're made using top ingredients from around the world, many of them obtained using only natural methods and processes.

     

    Healthdesigns coupon is a sure way to get your hands on top products for personal care and health, and also a great source to get products for weight loss. These products are sure to have a good effect on you, as they are used by professionals in the health and body care industry and are also the personal favorites of some of the most famous people in showbiz right now. The advantage of these products is that they're obtained using natural methods and are 100% safe for your health, so there no side effects whatsoever to experience if you use them, even long term, don't worry about that.

     

    Puritain's pride coupon is the safest and rapidest way to get a great package from a top producer of supplements aimed at those looking to live a healthier life style. These products, including vitamins, weight loss supplements, muscle enhancement, body care, perfumery and organic foods, are globally considered to be some of the best around, not only by me, but by all those people that buy them on a daily and weekly basis. These products will definitely make you want to buy more of them and before you know it, you will be a regular customer.

     

    Xtend life is another minerals and vitamins company that regularly offers coupons and discounts to their customers, you can be sure of that. Their products are even used in the military and are part of highly professional diets designed by top nutritionists around the world. They also sell great organic foods products that can be delivered to your door every day and if you use coupons, they'll definitely be cheaper. The cheaper they get, the better they are, of course, especially for the current situation, when everyone is trying to cut costs as much as possible.


    Tags: iherb coupons, cigs4you coupon

    Nice bargains you can enjoy this year

    Bargains are all around us, or at least that's what people claim, but good offers are a little more difficult to find, if you ask me. Valuable products are not that common, because the cycles of production impose cheap materials and cheap labor to be used in order for the products to be cost effective. But there are also very good, quality products around, that even if cost a little more, will definitely offer you a way better user experience. OK, some are way more expensive than others, but this doesn't mean that you can't afford them. You can do the following: using coupon codes in order to get them cheaper, because these codes come with a discount that sometimes covers almost 80% of the total price. These codes are also very easy to get, as sometimes you literally get them on the street or you get them via phone or you get them via text.

     

    The infinity shoes coupon gives you the right to buy infinity shoes for less money. These shoes are very good and nice, most of the time being the best shoes out there, at least until someone else designs some that are nicer. This is altogether possible, because sometimes the designers from a good company move to another company and thus another one has the best shoes on the market. But sometimes they come back and thus they offer the best shoes on the market again, so you might say we have quite an entertaining war in the shoe world, don't you think? Well, maybe it's a little much to call it a war, but at least a good quarrel it's not too much and not too offensive, I suppose. But yes, these are nice shoes.

     

    The iherb coupon is another great invention, because you can buy stuff from the iherb website using it. No kidding, really! When I first found out about it, I thought it was a joke, but I soon discovered it's actually true. You know how it is, sometimes you don't believe something when you hear it, but then you realize it's actually true and you're so glad about it. You feel like telling everyone, but there might nobody around, so you have to call someone, so it's good to have a phone available at all times, don't you think? Most people have phones, even cell phones and you can make phone calls these days using your computer. Quite impressive where technology took us.

     

    The vitamin world coupon is the third coupon on the list, as you might have noticed. What else did you notice maybe, as years go by, is that people think that the number three means something special, when actually it doesn't. It's just a number like all other numbers around, but for some reason people are almost afraid of it, when actually they shouldn't fear anything that can't pierce through their skin or can leave them homeless. Fear is most of the time a state of mind, but one that we let dominate our lives, considering how much money they're spending on rockets. I mean, rockets are nice, but mostly in movies, not in real life, so we might as well enjoy life more, especially these days, when the weather is nice.


    Tags: iherb coupons