Tuesday 17 April 2012

Petrece ziua ta in stil laser tag

Daca nu mai esti satisfacut de realitatea virtuala pe care jocurile pentru calculator ti-o pot oferi si eventual te simti chiar antrenat deja pentru a da piept cu un joc asemanator paintball-ului virtual, atunci nu iti ramane decat sa imbraci vesta speciala cu care vei putea intra in acest joc deosebit, primind si o arma laser high-tech cu raze infrarosii cu care iti vei „elimina” temutii adversari din sala de joc.

Vei putea participa la acest joc in echipe si chiar ai putea organiza petrecerea zilei tale intr-o sala laser tag arena unde iti vei putea dovedi maiestria sau doar pentru inceput vei invata regulile jocului si vei primi sfaturi importante din partea organizatorilor sau a celor mai experimentati dintre participanti. Conceptul acestui tip de joc in interiorul unei arene care pune la dispozitie un labirint real, a primit denumirea de laser tag si a fost intrudus inca din anii 80 in Statele Unite de catre George Carter, un impatimit al confruntarilor laser din seriile de filme StarWars, care si-a dorit sa aduca pentru toti pasionatii un joc pe care il pot practica oricand.

In fapt jocul de laser tag consta din intalnirea a doua echipe, care odata imbracate si inarmate cu pistolul laser high-tech cu raze infrarosii, isi vor dovedi maiestria in lupta intr-un labirint real care este in asa fel conceput incat sa te poti folosi de toate avantajele terenului, dar sa si intampini tot felul de greutati pentru care trebuie sa gasesti in timp real solutii de depasirea a lor, altfel vei fi eliminat din joc.

Inca de la inceput trebuie sa stii ca pistolul laser high-tech cu raze infrarosii pe care il vei primi la intrarea in arena, nu este in niciun fel daunator pentru sanatatea ta sau a colegilor din echipa adversa. Fasciculul cu raze infrarosii este special conceput si are o lungime de unda care nu afecteaza in vreun fel sanatatea chiar daca in momentul in care vei tinti nu ai sa nimeresti zonele de pe vesta adversarului care iti vor aduce puncte, cum nici tu nu vei putea fi ranit la propriu in vreun fel de catre adversar.

Vesta pe care o vei imbraca in interiorul lui laser tag bucuresti este special confectionata pentru a fi folosita numai pentru aceste petreceri laser, si adaptata pentru receptionarea semnalelor primite de la fasciculul cu raze infrarosii al pistolului. Astfel pe vesta sunt marcate patru zone distincte si sensibile la primirea fascicului cu raze infrarosii al pistolului, iar pe pistol exista o singura asemenea zona. Fiecare dintre aceste zone odata ce a fost atinsa cu fasciculul cu raze infrarosii, atat pe vesta ta, cat si pe vestele adversarilor, va marca un numar de puncte in plus in contul tau daca ti-ai atins adversarul, sau un numar de puncte in minus daca rivalul tau te-a atins cu fasciculul cu raze infrarosii. In interiorul laser tag arena, pe un panou de dimensiuni mari vor fi afisate in timp real punctele fiecarui participant la jocul laser tag la care participa.

Este util sa te documentezi inainte de a participa la o astfel de batalie impreuna cu echipa ta, putand afla multe informatii despre strategii de joc si postul pe care il poate detine fiecare membru al echipei in lupta contra adversarilor, cautand astfel informati despre acest joc in laser tag bucuresti.

Pentru parinti este important sa stie ca acest joc este complet inofensiv pentru copii, iar faptul ca veti putea organiza aniversari copii in cadrul unui laser tag arena va scuteste de un deranj substantial, pe care altfel ar fi trebuit sa-l suportati in propria locuinta odata cu sosirea oaspetilor la aniversarea copilului. Cu ocazia unei aniversari laser alaturi de prieteni copilului dumneavoastra, veti putea intra si dumneavoastra in laser tag arena, fiind captivat pe loc de autenticitatea acestui mod de petrecere activa a timpului liber.


laser stalingrad, laser tag bucuresti

No comments:

Post a Comment