Sunday 29 April 2012

Amuza-te in weekend cu prietenii

Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt multiple atat pentru copii cat si pentru parintii acestora. Importanta este sa gasiti locatia si stilul in care vreti sa va destindeti dupa o saptamana de lucru incarcata, atat pentru dumneavoastra cat si pentru copii, neuitand faptul ca si acestia sunt prinsi in angrenajul uneori deloc usor al cursurilor scolii pe care o urmeaza.

Orice om are nevoie de relaxare si schimbare a rutinei pe care o executa zilnic, altfel capaticatea sa de perceptie si mai ales de acumulare a noi cunostinte se va diminua progresiv pana la un nivel la care pur si simplu va refuza sa mai acumuleze informatii. De aici si pana la stadiul de refuz categoric al continuarii studiilor sau activitatii obisnuite pentru persoanele adulte este doar un pas, lucru pe care cu siguranta nimeni nu si-l doreste.

De aceea hadeti sa ne amuzam cel putin in weekend, pana la sosirea vacantei si sa ne reincarcam bateriile cu cateva clipe de destindere alaturi de prieteni, colegi si parinti. O modalitate excelenta in care veti putea petrece cateva ore distractive este participarea la un joc in laser tag arena, unde alaturi de echipa din care faci parte ai sa poti duce o adevarata lupta cu „adversarii” tai.

Jocul de laser tag, are la baza un concept creat prin anii 80 in Statele Unite de catre unul dintre cei mai mari fani ai filmelor de fictiune Star Wars, care a dorit cu tot inadinsul sa puna in practica secventele de lupta cu pistoale laser pe care protagonistii filmului le manuiau cu atat de multa indemanare. Desigur ca totul este doar un simplu joc, nimic din ceea ce stim ca inseamna fascicul laser nu este in realitate pus la indemana participantilor la joc. Cu toate acestea autenticitatea oferita de traseul prin care se va purta „lupta” si echipamentul cu care veti fi dotati, par atat de reale incat pe loc veti fi captivati de noua situatie in care veti fi pusi.

O arena extrem de bine dotata, cu un labirint care va pune la incercare fortele si imaginatia competitiva a echipelor, veti gasi in laser tag bucuresti, unde veti putea forma echipe mixte, formate atat din copii, fete si baieti, dar si parinti si copii, infruntandu-va serios pentru a castiga marea „batalie”.

Odata intrati in arena laser tag, veti primi fiecare cate un costum special conceput pentru acest joc, care este format dintr-o vesta speciala dotata cu zone ce vor capta fasciculul „laser” emis de pistolul vostru care este o adevarata „arma” de lupta moderna cu care veti incerca sa neutralizati toti „adversarii”. Pistolul are si el la randul sau o zona in care poate fi eliminat de catre luptatorii echipei adverse, astfel ca in doar cateva clipe, daca esti neatent, te poti afla in situatia de a fi dezarmat si scos din joc.

Ceea ce este foarte important de retinut este faptul ca fasciculul de lumina emis de catre pistoalele tuturor participantilor la jocul din laser tag bucuresti, nu este in niciun fel periculos pentru sanatatea vreunuia dintre ei, oriunde ar fi proiectat acesta pe corpul unui „adversar”. Cu alte cuvinte retineti ca totul este un joc, in care abilitatea de orientare in spatiul labirintului de joc si spiritul de echipa va face diferentierea dintre cei care participa la joc. Un ecran cu dimensiuni mari va afisa permanent situatia din teren, astfel ca imediat ce una dintre echipe va reusi neutralizarea celeilalte, acest lucru va fi anuntat.

Asadar va veti putea amuza din plin in cadrul acestor adevarate petreceri laser, iar parintii ar putea chiar organiza pentru copii aniversari laser unde vor putea fi invitati colegii sau prietenii acestora. Ce poate fi mai amuzant si distractiv pentru copii decat sa aiba parte de aceste aniversari copii, special concepute pentru dorinta lor de a se afirma si de a socializa cu cat mai multi prieteni.

No comments:

Post a Comment