Wednesday 27 June 2012

Amenajari cu materiale constructie moderne

Marea majoritate a proprietarilor de locuinte individuale, la curte, asa cum mai sunt ele numite, dupa terminarea constructiei acestora in care au folosit materiale constructie de calitate, s-ar putea sa nu mai detina resurse suficiente pentru a putea realiza si alte mici amenajari in jurul casei, cum ar fi chiar gardul de imprejmuire care ar putea sa ramana pentru o perioada in stadiul de stalpi cu plasa, sau chiar a unui cuptor pentru picnic construit in spatele casei, atat de util pentru zilele de weekend.

Oricare dintre materiale constructii se vor fi folosit, importanta este calitatea acestora si in mod deosebit rezistenta in timp pe care o ofera pentru beneficiar. Majoritatea persoanelor care isi doresc ridicarea unei constructii, de regula sunt interesate de folosirea unui material principal de zidarie care sa-si mentina pentru o perioada indelungata de timp gradul ridicat la uzura si sa fie cat mai putin costisitor. De aceea caramida este atat de des utilizata pentru ridicarea constructiilor principale, dar si a anexelor pe care clientii si le doresc.

Paleta dimensionala a acestor caramizi este una foarte variata, astfel incat prin asezarea lor cu atentie se vor putea ridica structuri dintre cele mai diverse, chiar si stalpii pentru un gard de delimitare a proprietatii dumneavoastra. Cu doar doua astfel de caramizi asezate in pozitie altenativa pe nivel, se va realiza stalpul component al unui gard suficient de solid si in acelasi timp estetic.

Daca inaltarea propriu-zisa a stalpilor acestui gard de imprejmuire nu a ridicat niciun fel de problema, atunci in aceeasi maniera veti proceda si pentru finalizarea prin finisare a acestuia. Si pentru partea de finisare aveti la dispozitie o multime de variante, insa asa cum deja stiti de la ridicarea casei, veti folosi si aici un material special care se comporta exemplar la exterior. Este vorba despre binecunoscutele elemente de placari ceramice, care aduc un plus in individualizarea stalpilor de gard, dar ceea ce este cel mai important o protejare a acestora pentru multi ani inainte in fata vicisitudinilor naturii.

Aceste elemente de placari ceramice ofera un grad ridicat la uzura in fata factorilor de clima, iar in timp culoarea aleasa nu se estompeaza. In plus rezistenta la actiunea apei este foarte buna, fiind aproape impermeabile, astfel ca partea de zidarie este perfect protejata.

Va intrebati probabil unde veti putea gasi toata aceasta paleta de materiale specifice pentru zidarie. Cu putina rabdare si suficienta atentie pentru a nu rata ofertele cele mai bun de pret caramida, cu ajutorul internetului veti gasi tot ceea ce aveti nevoie. Preturi caramida sunt atat de multe si variate incat s-ar putea sa nu mai stiti ce sa comandati, insa nu orice caramida pret va reflecta intotdeauna si calitatea acestui material de cosntructie. Cu toate acestea chiar daca va uitati dupa preturi materiale constructii care sa va satisfaca, este mereu important sa verificati specificatiile producatorului si sa observati daca vanzatorul le cunoaste indeajuns pentru a vi le explica.

Nu ezitati nicio clipa in a cere cat mai multe informatii si chiar demonstratii, daca acestea sunt posibile, in legatura cu tipul de materiale constructii pe care doriti sa le folositi, iar ca un aliat de baza in toate deciziile pe care le veti lua, veti utiliza calculatorul pentru ca gasi materiale constructii preturi cat mai potrivite pentru bugetul dumneavoastra.

Daca anul acesta ati rezolvat problema gardului de imprejmuire al casei, cu siguranta ca anul care vine nu-l veti mai lasa sa treaca pana cand nu veti ridica din caramida cel mai frumos cuptor de gradina in spatele casei, desigur cautand pret caramizi in cea mai buna oferta.

Monday 25 June 2012

Haine dama online pentru orice buzunar

Rochii elegante de vanzare se pot gasi la orice colt de strada, insa in ciuda acestui fapt intotdeauna stam ore intregi in magazine incercand sa le gasim pe cele care ni se potrivesc cel mai bine, cele care sunt exact pe placul. Sau cel putin asta se intampla in cazul femeilor fericite, acele femei care inca mai au timpul liber la dispozitie sa mearga prin magazine de haine dama, sa se uite la cate rochii femei vor si sa le probeze pe cele care le plac fara graba. Din pacate, acest lucru este aplicabil doar catorva femei din intreaga lume, deoarece cele mai multe dintre ele se plang in permanenta de viata mult prea agitata si ocupata pe care o duc in fiecare zi si ca abia apuca sa-si dedice cateva ore pe luna pentru ele. Si este clar ca acest lucru nu este valabil doar in cazul femeilor, deoarece cu totii suntem prinsi in agitatia de zi cu zi, intre munca sau scoala si familie, iar daca noi suntem cei care trebuie sa aiba grija de casa, familie, copii etc, atunci lucrurile stau si mai rau. Insa, pentru toate aceste femei care trebuie sa isi reinoiasca garderoba in graba, fara a acorda atentie ca inainte acestui proces, au aparut magazinele online de haine dama.

Cum internetul este o parte importanta in viata noastra, magazinele online de haine dama au avut un real success inca de la inceput si pana in present. Din confortul fotoliului de acasa, de la scoala sau de la birou, puteti cauta rochii elegante pentru o ocazie speciala, fuste, pantaloni dama, tricouri, bluze si orice ale haine dama doriti, fara a trebui sa alergati prin oras din magazin in magazin si sa pierdeti ore intregi cautand ceva potrivit. Intr-un timp mult mai scurt veti putea vedea ofertele pentru haine dama de la o multime de magazine, veti putea vizualiza produsele, compara marimi si preturi si, intr-un final veti putea alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Exista anumite pareri impotriva acestui serviciu de shopping online, cel putin in ceea ce priveste achizitionarea de haine, si anume ca nu ne putem cumpara haine fara a le proba, fara a vedea cum ne vin si daca ni se potriveste marimea respective.

Insa lucrurile nu stau deloc asa, iar aceste argument vin de obicei din partea persoanelor care nu au incercat niciodata un astfel de serviciu. Atunci cand doriti sa achizitionati, spre exemplu fuste, pantaloni dama, rochii elegante sau rochii dama pentru orice ocazie, sa nu credeti ca le masurati asa din ochi si apoi le-ati cumparat. Fiecare produs are o descriere detaliata, contine informatii despre marimi iar in cazul in care nu sunteti sigura daca o anumita marime vi se potriveste, puteti consulta tabelul ajutator al marimilor care va explica detaliat ce inseamna fiecare marime in centimetri, astfel incat va puteti masura pentru a confirma potrivirea marimilor.

Asadar, dragi doamne si domnisoare de pretutindeni, sa cumparati haine dama online este cea mai buna alegere a dumneavoastra daca aveti o viata ocupata si mereu in alerta. Puteti achizitiona rochii dama, pantaloni dama, fuste si orice alte produse din categoria haine dama intr-un timp foarte scurt si poate chiar la preturi reduse. Chiar daca sunteti fidele unei anumite marci de haine dama sau a unui magazin, este foarte posibil ca acel magazin sa aiba si o reprezentanta online. Asadar, verificati intai pe internet daca exista, pentru a face economii substantiale de timp si pentru a va achizitiona haine de dama intr-o maniera mult mai relaxanta si confortabila.

Wednesday 20 June 2012

Capacitatea de concentrare

In momentul de fata problemele cele mai mari la nivel de accidentari exista in mare parte din cauza industriei automobilistice.Motive destule credem noi sa existe din aceasta cauza procese interminabile si despagubiri rca accident.Incep aceste procese mai ales cu scopul de a plati daune auto alte tipuri de daune acolo unde este cazul sau spitalizare atunci cand cineva a picat victima sortii si din cauza neatentiei sau a unor probleme tehnice este ranit. Aceste despagubiri auto au o cazuistica in instanta foarte dificila motiv pentru care multi ajung sa apeleze la companii specializate in acest gen de cazuri. Aceste companii ofera consultanta juridica gratuita si isi ajuta clientii sa castige procesul fara a le cere bani in prealabil, si asta datorita existentei “nu castigi nu platesti” metoda care in afara a avut succes , campaniile de acest gen au reusit astfel sa isi castige foarte repede popularitatea prin faptul ca dau foarte multa incredere clientilor. In acest caz autorul accidentului va trebui sa ofere sume de bani si sprijin de orice fel ce vor purta titlul de dauna materiala oferita victimei. Imaginati-va ca lucrurile nu stau atat de usor atunci cand aveti masina dimineata si va urcati la volanul ei si dupa cateva stradute va puteti trezi angrenat intr-un accident auto, puteti persoana care poarta culpa sau puteti fi victima. Indiferent de acest lucru cineva va depune o plangere penala in acest sens.  Pe de alta parte persoanele care au dreptul sa depuna o plangere pentru vatamare corporala nu sunt dispusi sa o faca din motive familiale sau emotionale.

    In acest sens este posibil sa se depuna aceasta plangere impotriva unei companii de asigurari? Apoi vom vedea doua tipuri de polite de asigurare. Acestea sunt obligatorii si anume : Asigurarea de Raspundere Civila Auto ( asigurari de trafic, rca) si de asigurarea de raspundere civila facultativa (asigurare auto).Astfel ca exista riscul sa fii implicat foarte usor intr-un accident auto. Daca ai nenorocul sa ti se intample asa ceva trebuie sa stii ca exista o gramada de despagubiri auto pe care le poti plati in cazul in care legea determina ca esti vinovat intr-o oarecare masura sau integral printre ele enumerandu-se : despagubiri rca, daune auto si altele. sau catre rudele decedatului, iar daca nu exista un decedat trebuie sa plateasca ingrijiri medicale sau spitalizare celui ranit. In momentul cand se vor fi incheiat anchetele judiciare vor veni si firmele de asigurari sa faca o investigatie proprie unde se va face dovada ca ati condus prudent si responsabil. Trebuie sa va asigurati ca ati semnat un contract bine citit intre asigurat si asigurator. Cele mai dese probleme in acest domeniu apar din momentul in care cel ce incheie asigurarea nu a avut grija ce anume semneaza. Daca sunteti victima unui accident rutier atunci trebuie sa stiti ca indiferent de cat de putin grava este starea dvs , aveti dreptul sa cereti o dauna materiala celui ce se face raspunzator pentru accident. Asta pe langa spitalizare si restul serviciilor medicale ce trebuiesc deasemenea achitate. Va dati seama ca in aceste zile o internare mai serioasa costa destul de mult, o operatie costa enorm, toate aceste cheltuieli nu trebuie sa le suporte victima, exista apoi si posibilitatea ca victima sa sufere si traume psihice, care deasemenea au nevoie de ingrijire specializata si costisitoare

Sunday 17 June 2012

Instante judecatoresti

Oare cati dintre voi au gandit ca exista o  mare inutilitate in da intotdeauna sfatul “ai grija la volan” sau “ai grija cu ce companie de asigurari pornesti la drum”, din nefericire aceste sfaturi sunt date de oameni care au patit-o si stiu exact acum cum sa evite acest gen de conflicte sau au realizat ca oricat de mult ar evita sa le gaseasca , ele sunt pana la urma inevitabile.

Speram ca acest articol sa fie trecut in categoria celor care iti dau idei bune, asa ca probabil daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca cineva drag tie sau chiar tu a avut un accident de masina in urma caruia are nevoie de daune. O coleziune intre autovehicule poate reprezenta o veste proasta in sine, dar este si mai rau atunci cand persoanele implicate in acel accident auto iti sunt dragi sau sunt rude cu tine, implicarea personala face lucrurile sa ia turnuri nebanuite.

Atunci cand se solicita daune morale la vatamare corporala din culpa trebuie sa aveti facuta o documentare serioasa asupra cazului, este inutil speram sa va mai spunem ca nu are rost pentru orice fel de zgarietura sa dramatizam si sa ducem lucrurile la extrem atunci cand nu este cazul. Procesele au rolul de a clarifica lucrurile in fata unei instante care se poate pronunta numai in urma unor cercetari penale.

Poti fi implicat destul de usor in multe accidente auto si oricat de multa atentie ai avea trebuie sa te poti bizui si pe o polita buna de asigurare. Oricat de normal ar suna acum sa auzi despre ele la stiri, locurile unde s-au petrecut aceste accidente sunt in realitate locuri ale durerii, si zone unde se pierd bani in urma unor daune morale ce se acorda dupa efectuarea cu strictete a unor cercetari.

Prin urmare acestea nu ar trebui sa fie lasate pur si simplu ca parte a statisticilor politiei rutiere. Accidentele ar trebui sa fie documentate in mod serios , trebuie efectuata o cercetare penala accident auto , si in urma ei trebuie acordate in functie de gravitate diverse tipuri daune morale.

     Pentru ca marea majoritate a oamenilor astazi sufera extrem de mult de pe urma unui accident, ei trebuie sa isi pastreze conditia fizica ca sa poata munci, o rana a carei vindecare dureaza cateva luni poate fi problematica din multe puncte de vedere. Necesitatea unor daune morale este dovedita legal prin analiza minuntioasa a tuturor probelor. Trebuie stiut ca a primi sfatul bun la momentul potrivit este un lucru nemaipomenit de bun in domeniul daunelor. Si incercati pe cat posibil sa gasiti case de avocatura care folosesc sistemul “no win no pay”. Acesta fiind pana la urma si o asigurare ca totul va merge bine in situatiile de genul acesta.

Cautati pe internet “daune morale “ si veti gasi o lista de firme specializate in aceste probleme. In ceea ce priveste teama dvs de a plati o taxa de consultanta lucrurile nu stau chiar asa, de regula consultantele sunt gratis pentru ca si avocatul are nevoie de timp pentru a se documenta in privinta cazului dvs. Pana la urma trebuie ca documentatia dvs sa fie pregatita ca sa puteti fi aparat cu succes, nu trebuie sa neglijati faptul ca nu aveti voie sa mintiti, mai ales avocatul pentru ca in instanta lucrurile pe care avocatul nu le cunoaste pot fi in defavoarea dvs.

Thursday 14 June 2012

What to take with you on a holiday

Summer is approaching and you're probably already planning a trip. You can go to the mountain or the seaside, but fact is that you need to take lots of stuff with you if you want to enjoy your holiday. Of course, you shouldn't have so much luggage, because you'll spend more time managing all your stuff and less time having fun. But you definitely need some personal care products and maybe some new shoes, especially the kind that will draw the attention of all those around you. But, considering you're already spending enough money on your holiday, isn't it a little expensive to buy all those things? Well, what if there's a way to buy all these products without paying full price for them? There is a way, and that way is...the coupon. That's right, the discount coupon can buy you some really great stuff with 50 to 70% off from regular prices. So what should you buy for your trip?

 

The iherb coupons code comes with some great discounts for health and beauty products, that will be great during a holiday. For example, if you're going to spend a lot of time out in the sun, you need some creams to protect you from the sun, because sometimes the sun (especially during mid day) can be very damaging for your skin, even cancerous even. Also, if you want to have a normal, good tan, you need a certain type of cream to gain the best color possible. Also, during summer, there are so many bugs around, all trying to feast on you. From this site, you can buy many products that will protect you from their bites, so you can enjoy tanning every day.

 

The infinity shoes coupon code lets you buy some great shoes for this season. You can buy some great shoes for every type of experience, including going to the seaside or to the mountains, so you have to choose the right thing for you. Their prices are very hard to beat, almost impossible so, so you will be able to buy some of the best shoes available at knockdown prices. Their range goes from elegant shoes for fancy occasions to shoes that you can wear on the beach, on the mountain or during a hike up the mountain. Also, you will get your shoes quickly, as their distribution network is very good and fast, so if you place your order now, you will get them very soon.

 

The healthdesigns code grants you access to some fabulous health and care products. If you're going to an exotic, foreign destination, you might have issues with allergies, for example, so you should buy one of their anti allergy products, that will keep you healthy and will let you enjoy a great holiday. From the same source, you can buy some interesting cosmetics, that will make people on the beach turn their heads and check you out and you can be the soul of any party.


Tags: iherb coupons

Tuesday 12 June 2012

Instalatii de limpezire a apei

Un hidrofor este agregatul adesea utilizat pentru alimentarea cu apa a locuintei. Acesta filtreaza apa si o trimite spre destinatia finala (consumatorul). Apa poate avea un continut diferit de impuritati sau corpuri straine. Astfel din instalatia de alimentare cu apa fac parte si decantoarele. Au loc diverse procese;  amestecarea lenta se utilizeaza in flocularea ortocinetica si foloseste dispozitive cu turatii joase (n=2-4 rot/min). Amestecatorul lent are palele plane, dispuse perpendicular pe arborele montat in pozitie verticala; daca precipitatul se aglomereaza in straturile inferioare, palele se inclina cu un unghi superior valorii de 900 fata de directia de miscare. Camera  de reactie cu amestecator orizontal lent prezinta: cale de acces pentru apa, pereti trensversali, arbore orizontal, palete, motor antrenare si calea de iesire a apei spre decantor. Pentru limpezirea apei din sursele de suprafata se foloseste proprietatea naturala a particulelor aflate in suspensie, de a se depune atunci cand apa se afla in repaos sau are o viteza foarte mica. Fenomenul numit sedimentare se defasoara in bazine special amenajate in care apa curge cu viteza redusa. Scoaterea apei limpezite obtinute deasupra namolului produs prin sedimentare se numeste decantare, iar aceste bazine de sedimentare se numesc decantoare. Se considera decantoare statice, bazinele in care apa circula cu viteza redusa pe orizontala sau verticala, fiind destinate sa retina suspensiile gravimetrice (particule discrete) si coloidale. Utilizarea decantoarelor statice se impune in cazul apelor cu turbiditati mari, la care 50-60% din suspensii sunt gravimetrice, de natura minerala. Pentru o crestere eficienta, inainte de introducere in decantor, apa este tratata cu coagulant. In limpezirea apelor este dificil de obtinut o eficienta avansata cu decatoare statice. Decantorul orizontal longitudinal este un bazin din beton sau beton armat in care apa circula in sens orizontal, cu o viteza mica si pe fundul carora se depun particulele in suspensie sub forma de namol. Apa este adusa prin conducte pana la decantor si introdusa in camera de distributie, de unde trece in camera de decantare printr-un perete cu gauri care asigura o distributie uniforma a apei, pe toata latimea decantorului. Apa parcurge decantorul cu o anumita viteza, iar particulele solide se misca cu rezultanta inclinata a vitezei curentului de apa si a vitezei de cadere a a particulelor; acestea ajung pe fundul decantorului cu atat mai repede cu cat sunt mai mari si au o greutate specifica mai mare.  Camera de decantare are la intrare o adancitura sub forma de palnie, pentru colectarea namolului care se intinde de 1/8 si ¼ din lungimea decantorului. Aceasta poate fi pusa in comunicatie cu galeria pentru evacuarea namolului. Dupa parcurgerea camerei de sedimentare apa trece peste un deversor la coronamentul caruia se afla un gratar metalic, des, necesar pentru retinerea frunzelor. Decantoarele orizontale pot fi acoperite sau neacoperite. Acest tip de dispozitiv prezinta urmatoarele elemente componente:conducta de intrare a apei, camera de distributie, preaplin, camera de decantare, groapa de namol, vana pentru golire, gratar, camera pentru colectarea apei decantate, iesirea apei decantate, galerie pentru evacuarea namolului, canal de golire. Pentru  a asigura functionarea optima a decantoarelor orizontal longitudinale, este necesara asigurarea uniformitatii distributiei si colectarii apei; aceasta se poate realiza prin dispozitive speciale. Un hidrofor este, de asemenea, prevazut cu sistem de protectie contra apei care are o concentratie ridicata de impuritati. Sistemul de protectie al unui hidrofor include o sita cu ochiuri foarte mici  care are rolul de a retine corpurile straine de diametre mari. Un hidrofor functioneaza pe baza de energie electrica, motorul poate fi adaptat la un numar ridicat de turatii. Mecanismul de functionare al unui hidrofor poate fi simplu sau mai complex, depinde de tipul agregatului. Numerosi oameni din mediul rural fructifica sursa de apa pe care o au in curte cu ajutorul unui hidrofor.      


Tags: pompa submersibila pret, pompa hidrofor, pompa cu tocator

Sunday 10 June 2012

Placeri de audiofil

Viata ar fi cel putin plictisitoare fara muzica. Tristi, melancolici, stresati, fericiti, petrecareti, oricare ar fi stare de spirit, muzica este binevenita. Clasic, modern, house, rock, jazz, dance - orice gen muzical preferati, cu siguranta doriti calitate superioara a sunetului. Pentru acest lucru trebuie sa alegeti sisteme audio performante, fie ca va trebuie pentru masina sau pentru camera.

La drum lung, in trafic pana la serviciu, oriunde ne deplasam cu autovehiculul, un mp3 auto ne face viata mai usoara, calatoria mai placuta. Puteti lega pana la 4 perechi de boxe de un mp3 auto. Profitati de faptul ca are iesire din preamplificator si conectati-l la un amplificator auto mai puternic, care conduce un subwoofer. Ascultati muzica multa incontinuu, intrucat pe un mp3 auto aveti posibilitatea de a utiliza diverse device-uri externe de stocare, de genul usb-urilor sau cardurilor de memorie. Capacitatea de stocare a acestor sisteme audio auto este uriasa. Diversele reglaje prestabilitie de corectie a tonului, (rock, jazz, club), precum si filtrele de sunet, (loudness, xbass), fac muzica sa sune mai mult decat perfect.

Iti poti crea propria sala de concerte chiar la tine acasa cu ajutorul unui amplificator de calitate superioara. Este cunoscut faptul ca japonezii sunt perfectionisti, asa ca o alegere foarte buna este un amplificator yamaha. Acest aparat reda sunetele puternice, detaliate si daca inchizi ochii, fie si pentru o secunda poti crede ca te afli pe o scena si artistii canta langa tine. Pentru un apartament este suficient un amplificator stereo cu o medie de 50 de wati, cu una sau doua perechi de boxe audio legate. Este ideal pentru nostalgicii care apreciaza calitatea sunetului de pe un disc vinil, dar il puteti conecta si la computer, cd sau radio. Il puteti folosi, de asemenea si pentru televizor, dar daca doriti ceva intr-adevar 100% dedicat tehnologiei multimedia, optati pentru un  receiver yamaha. Acesta este aparatul potrivit pentru auditii in variante 5+1 sau 7+1, micutele, dar puternicele boxe bose intelegandu-se perfect cu un receiver yamaha.

Desi receiverul este o alegere foarte buna pentru muzica, calitatile lui se observa cel mai bine atunci cand sunt sprijin pentru televizor si dvd. Un film vizionat in confortul propriei locuinte se poate ridica la standardele unei sali de cinema alatude de un receiver yamaha la care ati conectat si difuzoare  competente.

Diferenta intre boxele de calitate superioara si cele de calitate inferioara este data, in mod special, de difuzoare boxe. Acestea sunt de patru feluri: tweetere, difuzoare de medii, difuzoare de bass si cele de banda larga.

Tweeterele  sunt difuzoare de frecvente inalte, proiectate sa redea sunete pe care auzul normal nu le-ar putea percepe altfel. Difuzoarele de medii reproduc foarte clar sunetele reale, cum ar fi vocile. Difuzoarele de bass fac muzica moderna, ca genul house, rap si hip-hop fiind mai placuta la ascultare, dar bass-ul este important pentru orice fel de muzica. 

Un mp3 auto, un amplificator stereo sau un receiver yamaha au nevoie de boxe audio puternice, pentru a-si pune in valoare calitatile. Pentru a reda sunetele placute ale notelor muzicale, pentru a ne relaxa dupa o zi de munca sau pentru a ne ajuta sa petrecem, sa dam muzica atat de tare incat sa ne bata vecinii in teava, un amplificator yamaha  si o pereche de boxe sunt ingredientele retetei ideale. Pentru vizionarea unui film vechi sau in varianta HD, in familie, doar cu iubita sau singur, un receiver yamaha alaturi boxe bose reprezinta alegerea perfecta. Sunt numeroase posibilitati de a va face viata mai frumoasa prin ascultarea muzicii, asa ca alegeti aparatura audio de cea mai buna calitate, atat pentru casa, cat si pentru autoturism si veti redescoperi placerea de a fi audiofil.

Thursday 7 June 2012

Cu un singur telefon, toate problemele casei sunt rezolvate

Dacă aparatul de aer condiÅ£ionat nu mai funcÅ£ionează la fel ca la început ÅŸi nu ÅŸtiÅ£i ce să-i faceÅ£i, dacă aveÅ£i nevoie de un electrician cu experienţă care să mai monteze o priză sau să se rezolve o altă problemă legată de electricitate, precum ÅŸi alte „stricăciuni” care apar în căminul dumneavoastră, atunci instalator sanitare-profesionist.ro este soluÅ£ia necazurilor bucureÅŸtenilor.

 

Cu un singur telefon, problemele vor fi rezolvate


Am creat un nou site dedicat locuitorilor din Capitală tocmai cu scopul de a fi alături de bucureÅŸteni chiar ÅŸi atunci când lucrurile nu mai funcÅ£ionează aÅŸa cum trebuie în casă, pentru că, noi considerăm că trebuie să fie cineva care să poată rezolva problemele care apar la instalaÅ£ii sau care au legătură cu electricitatea. De aceea, website-ul nostru reuneÅŸte profesioniÅŸti din ÅŸase domenii, pregătiÅ£i la orice oră să răspundă nevoilor dumneavoastră. Astfel, nu mai sunteÅ£i nevoiÅ£i să vă deplasaÅ£i în diverse locuri pentru a găsi profesioniÅŸtii care să repare ce nu funcÅ£ionează în casă, ci pe site-ul instalator-profesionist.ro avem experÅ£i din diverse domenii gata să vă sară în ajutor cu un singur telefon.

Pe instalator-profesionist.ro găsiţi nu mai puţin de 40 de profesionişti, şi anume:

-          trei electricieni;

-          ÅŸase instalatori de aer condiÅ£ionat;

-          unspreze instalatori apă;

-          zece instalatori centrale termice;

-          un instalator de gaze;

-          zece instalatori sanitare.

-           

Oferim servicii de cea mai înaltă clasă

 

Sloganul nostru este „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”, iar noi vrem ca dumneavoastră să vă convingeÅ£i că nu sunt doar vorbe în vânt. Cu un singur telefon, un specialist este pregătit să vă răspundă ÅŸi să vă ofere răspunsuri la problemele pe care le aveÅ£i cu privire la imobilul în care locuiÅ£i. Site-ul instalator-profesionist.ro reuneÅŸte profesioniÅŸti din diverse domenii care oferă servicii pentru soluÅ£ionarea „necazurilor” care apar în locuinÅ£ele dumneavoastră, precum ÅŸi în spaÅ£ii comerciale. Totodată, website-ul nostru oferă locuitorilor din BucureÅŸti, dar ÅŸi întreprinderilor, numeroÅŸi experÅ£i ÅŸi servicii de cea mai înaltă clasă în ceea ce priveÅŸte sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice.

 

Electricieni ÅŸi instalatori gata să vă sară în ajutor


Pentru a găsi un specialist procedura este foarte simplă. IntraÅ£i pe site-ul nostru, instalator-profesionist.ro, selectaÅ£i domeniul care vă interesează din cele ÅŸase disponibile, momentan, în magazinul nostru virtual, alegeÅ£i unul dintre experÅ£i care corespunde cerinÅ£elor dumneavoastră, iar fiecare expert în sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice are în dreptul paginii ÅŸi un număr de telefon, la care puteÅ£i apela cu încredere. Instalatorii ÅŸi electricienii care s-au înscris pe instalator-profesionist.ro au o experienţă bogată în domeniul în care prestează serviciile, aÅŸa că vor rezolva cu brio problemele pe care le aveÅ£i în locuinţă. Instalatorii, pe care aveÅ£i posibilitatea de a-i contacta direct de pe site-ul nostru, pot să monteze diferite instalaÅ£ii, cum ar fi:

-          încălziri în pardoseală;

-          instalaÅ£ii canalizare;

-          centrale termice;

-          panouri solare;

-          centrale pe lemn;

-          centrale electrice;

-          obiecte sanitare;

-          pompe submersibile;

-          hidrofoare;

-          instalaÅ£ii electrice;

-          aer condiÅ£ionat.

 

Iar electricienii pot să rezolve toate problemele legate de electricitate din căminul dumneavoastră:

-          înlocuire prize, întrerupătoare;

-          montaj corpuri iluminat (lămpi, becuri, neoane);

-          instalare protecÅ£ie contra ÅŸocurilor electrice, a electrocutării (protecÅ£ie diferenÅ£ială);

-          montaj panouri electrice(tablou de siguranţă);

-          circuite suplimentare pentru maÅŸini de spălat, aparate aer condiÅ£ionat, hote, plite electrice, ventilatoare, etc;

-          reparaÅ£ii/schimbare instalaÅ£ii electrice.

 

În cazul în care aveÅ£i nelămuriri cu privire la un anumit expert sau acesta nu vă răspunde la telefon, nu este nicio problemă, site-ul nostru vă oferă posibilitatea de le trimite un mesaj direct de pe instalator-profesionist.ro, iar aceÅŸtia vor răspunde cât de repede cu putinţă. Åži nu uitaÅ£i, dacă ceva nu funcÅ£ionează cum trebuie în casă, atunci „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”.


Tags: instalator sanitare, instalator

Wednesday 6 June 2012

Utileaza-ti ferma

Fara indoiala viitorul este al agriculturii si fermierilor in general si asta datorita faptului incontestabil ca deja s-a ajuns la limita la care populatia nu mai doreste sa accepte orice amalgamuri de alimente in care produsul de baza se regaseste in proportii din ce in ce mai mici, restul fiind ingrediente produse chimic si care nu au nicio legatura cu hrana obisnuita asa cum fiecare dintre noi intelege ca ar trebui sa fie.

Un alt motiv important este acela ca s-a dovedit ca nu tot ce importam, chiar daca este la un nivel cat de cat accepabil calitativ nu se potriveste pe gustul nostru autohton, drept pentru care pamanturile uitate in anii trecuti si fermele abandonate prin neutilizare au inceput de ceva vreme, timid ce-i drept, sa reinvie la adevarata lor valoare.

Daca te afli printre cei care detin un teren, sau doresti sa cumperi un teren agricol pe care sa-l folosesti pentru a ridica o ferma pentru animale, trebuie sa ai in vedere pe langa constructia in sine si realizarea tuturor utilitatilor pe care un astfel de proiect le cere in vederea unei functionari cat mai bune si cu profit onorabil pentru munca ta si a celor pe care ii vei avea drept angajati.

O ferma cu animale, indiferent de marimea acestora, produce in mod zilnic o cantitate de reziduri pe care va trebuie sa le poti elimina in conditii care sa protejeze mediul pentru ca pana la urma este constient ca mediul este cel care iti ofera aceasta oportunitate. Nu poti avea un pamant de calitate in jurul fermei tale, daca toata murdaria acumulata zilnic o vei arunca la intamplare chiar si la cateva sute de metri in apropiere.

In primul rand ai nevoie de o sursa de apa, care de regula in zonele de campie sau chiar cele deluroase sunt suficient de abundente si pe care o poti capta cu relativa usurinta prin forarea unui put. Mai apoi una sau mai multe pompe de apa, iti vor conduce cantitatea necesara de apa spre locurile din ferma unde o vei folosi pentru buna functionare a acesteia. Aceste pompe submersibile sunt cel mai des utilizate sisteme de aducere la suprafata a apei din puturi cu conditia sa fie corect dimensionate ca putere si capacitate de pompare in functie de necesitatile tale. In functie de modul in care se afla amplasata ferma din punct de vedere topografic fata de putul forat, exista posibilitatea de a fi necesara o pompa hidrofor, care pe langa extragerea propriu zisa a apei, va putea alimenta cu apa un loc de consum care se afla la diferite inaltimi fata de locul extractiei.

O alta componenta de baza a fermei tale, este utilizarea unui alt dispozitiv care are la baza tot conceptul acestor pompe apa, dar care detine si o alta caracteristica importanta, speciala pentru acest tip de folosinta in activitatile care produc deseuri biologice si lichide care contin corpuri fibroase. O pompa cu tocator, este exact ceea ce ai nevoie, pentru a putea marunti eficient toate resturile pe care lichidele din bazinele de acumulare dintr-o ferma cu animale le contin. Si aceasta pompa cu tocator o vei putea dimensiona ca si capacitate in functie de cantitatea apreciata de lichide care contin resturi fibroase sau animaliere si de distanta sau inaltimea la care acestea vor trebui pompate spre conductele de deversare.

Desi par putin dificil de folosit toate aceste instalatii, ele se vor putea instala cu usurinta doar de catre o echipa calificata de tehnicieni, iar folosirea lor se va putea face doar dupa ce ai primit un instructaj complet de folosire si intretinere pentru a nu iti pune in pericol sanatatea ta sau a celor care ar putea intra in contact cu aceste utilaje electro-mecanice.

Daca ai nelamuriri sau vrei sa gasesti mai multe oferte despre aceste produse, internetul este un bun aliat. Vei putea cauta pompe submersibile ieftine, sau hidrofoare ieftine apreciind care dintre acestea sunt potrivite pentru afacerea pe care esti pe care sa o lansezi.

Optimizarea incalzirii incaperilor

Cu totii suntem in cautarea celor mai profitabile si desigur cu randament ridicat variante si solutii incalzire pentru locuintele noastre, dar si pentru spatiile pe care le detinem pentru activitatile de mica productie sau pentru prestari de servicii catre clienti. Partea economica a acestui demers este extrem de importanta si in mod evident se reduce la costurile pe care trebuie sa le achitam in cele aproape sase luni in care este necesara incalzirea locatiilor despre care am amintit.

Cum astazi multe dintre locuintele nostre sunt inca tributare variantei de incalzire cu agent termic, furnizat in sistem centralizat, iar varianta incalzirii cu ajutorul centralelor termice de apartament este si ea pe zi ce trece tot mai costisitoare datorita costului ridicat al gazelor, atunci trebuie sa ne indreptam atentia catre solutia adoptata de multa vreme in multe dintre tarile europene si anume varianta de incalzire in pardoseala. Fara prea mult efort putem sa ne dam seama ca pardoseala este de regula rece, iar acest lucru in timpul iernii face ca intreaga incapere sa fie parca si mai racoroasa, chiar daca sistemul de radiatoare clasice este in permanenta functiune.

De cele mai multe ori, asa cum de altfel este stiut, frigul in case se ridica in incapere incepand de la pardoseala, aducand o senzatie extrem de neplacuta atunci cand stam pe canapea si privim la televizor sau lucram la calculator. Chiar si prin utilizarea unor acoperiri ale pardoselii cu parchet, senzatia neplacuta de rece va razbate, iar disconfortul va fi prezent oricat de mult am lasa pornite radiatoarele clasice, desigur cu costurile aferente. De aceeea o incalzire pardoseala este solutia care va elimina complet aceasta situatie neplacuta si cu siguranta si o parte din costurile cu energia termica consumata in varianta clasica fara a avea prea multe beneficii.

In fapt acest sistem va functiona practic ascuns in spatele placarilor pe care le doriti pentru pardoseala, parchet laminat, gresie, parchet masiv, sau orice alt tip de placare, conductele care vor incalzi pardoseala fiind mascate de catre aceste amenajari de care veti dispune asa cum doriti din punct de vedere estetic. Veti observa ca utilizarea acestei solutii incalzire este complet diferita de ceea ce stiati pana acum, prin faptul ca temperatura degajata va fi distribuita in cu totul alta maniera decat in solutia clasica de incalizire cu radiatoare. Daca radiatorul clasic trimitea caldura pe verticala, direct in partea superioara a camerei, incalzind in prima instanta aceasta zona, iar abia apoi prin circulatia aerului si restul camerei, prin incalzire in pardoseala, lucrurile se petrec exact in sens invers si logic in egala masura.

Astfel va fi incalzita pardoseala, la nivelul careia veti putea resimti o temperatura de circa 24 de garde Celsius, optima si potrivita pentru aceasta zona folosita si circulata in mod natural in orice incapere, in timp ce in zona mediana a camerei se vor putea masura circa 22 de grade Celsius si acestea fiind potrivite pentru un confort ambiental de calitate. Partea superioara a locatiei nu va fi nici ea neglijata, acolo putandu-se masura o temperatura de circa 20 de grade Celsius, mai mult decat potrivita pentru o zona pe care practic nu o folosim.

Este evident beneficiul termic pe care il veti primi prin utilizarea acestei solutii incalzire, pe langa faptul de ordin estetic pe care il veti primi prin eliminarea radiatorelor clasice din zona ferestrelor si a tevilor de conectare ale acestora, total inestetice.

Pentru a putea face o evaluare a partii economice in ceea ce priveste adoptarea solutiei de incalzire pardoseala, puteti face o mica incursiune cu ajutorul internetului cautand incalzire pardoseala preturi, sau puteti gasi si mai multe informatii despre variantele pe care le puteti adapta pentru posibilitatile dumneavoastra cautand incalzire prin pardoseala preturi si desigur o firma specializata si recunoscuta in mod pozitiv de catre beneficiarii acestei metode eficiente de incalzire a locuintelor sau altor spatii.

Tuesday 5 June 2012

Vidanjarea periodica poate preveni numeroase probleme

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o locuinta curata, in care sa fie mereu un aer proaspat, fara a fi agresat de mirosuri neplacute. Atunci cand ne gandim la curatenie, de cele mai multe ori, consideram ca este de ajuns sa arucam reziduurile la cosul de gunoi. Insa la o privire mai atenta, ne aducem aminte cum aruncam unele resturi de mancare in chiuveta, atunci cand spalam vasele. Sau cum aruncam anumite ambalaje, produse de ingrijire personala in vasul de wc.

Din moment ce aceste resturi menajere nu raman in instalatiile sanitare, avem impresia ca ele vor ajunge undeva departe de caminul nostru, fara a ne afecta in vreun fel anume. Si uite asa ne putem trezi in situatia neplacuta de a se infunda canalizarea. De aici, putem vorbi de probleme precum mirosuri neplacute, chiar insuportabile. Sau sa ne imaginam un scenariu cu adevarat sumbru: inundarea locuintei si refularea dejectiilor.

Sa nu uitam ca infundarea sistemului de canalizare determina efecte negative asupra mediului. Cum putem fi sanatosi daca ceea ce ne inconjoara este distrus? Toti avem responsabilitatea de a mentine curat mediul in care traim. Si trebuie sa facem acest lucru nu doar gandindu-ne la noi. Din cauza actiunilor noastre mai putin bune, a inconstientei in care ne complacem, vor suferi persoane care nu au nici cea mai mica vina, de exemplu, copiii.

Trebuie sa avem o gandire strategica, axata  pe cauze si efecte, cu orientare pe termen lung. De ce sa nu prevenim, in loc sa suportam consecintele? Cel mai bun mod de a dovedi faptul ca suntem maturi si responsabili este cel de a apela la o firma specializata de vidanjare si desfundare canalizare.

Vidanjarea este un proces efectuat de specialisti, prin care conductele aferente retelei de canalizare sunt golite de cantitatea de deseuri acumulata. Aceasta operatiune nu poate fi realizata de oricine deoarece sunt necesare echipamente speciale si persoane cu expertiza in domeniu.

De cele mai multe ori, starea retelei de canalizare este ignorata. Mereu au prioritate alte aspecte ale activitatilor domestice, cum ar fi reteaua de energie electrica sau cea de alimentare cu gaz metan. Pentru aceste situatii apelam la profesionisti in domeniu, precum electricieni sau instalatori autorizati de gaze. Nimeni nu se gandeste, insa, sa verifice daca exista blocaje in interiorul conductelor care transporta apele menajere uzate. Curatarea tubulaturii instalatiei de canalizare trebuie considerata o obligatie, si nu un aspect care poate fi amanat sau chiar ignorat.

Contrar unor opinii conform carora aceste probleme apar la instalatiile caselor, vidanjarea si desfundarea canalizarii trebuie realizate si in cazul retelei de canalizare aferente blocurilor, in special ale celor cu multe etaje.

Nu trebuie sa uitati faptul ca operatiunea de vidanjare trebuie realizata periodic pentru a preveni evenimentele neplacute. De aceea, este indicat sa solicitati o monitorizare a starii in care se afla sistemul de canalizare, pentru a se putea determina intervalul la care este necesar sa se efectueze un astfel de demers.

SC Roges Total SRL este o firma care furnizeaza servicii de desfundare canalizare si vidanjare Bucuresti, Ilfov, dar si in alte zone ale tarii. Astfel, indiferent de locatia in care va aflati, veti putea apela cu incredere la serviciile noastre. Cu un singur apel telefonic, veti putea lua legatura cu noi, in cel mai scurt timp posibil, iar problema dumneavoastra va fi rezolvata.

Monday 4 June 2012

Lucruri importante.

    Se observa in ultimii ani, o explozie a produselor electronice pe piata, sunt to mai multe gagdgeturi, tot mai multe lucruri care le poti avea in casa si care bineinteles iti consuma curentul, si mai presus de toate necesita si grija reincarcarii, pentru ca acum majoritatea gadgeturilor sunt portabile si ca atare trebuie la sfarsit de zi sa vii acasa si sa le pui la incarcat. Oricum sunt pana la urma toate mari consumatoare de curent electric. Eu unul sunt un fan al acumulatorilor pe celule solare. Dar ca orice sipozitiv au si ele problemele lor.

Celulele solare devin mai putin eficiente la temperaturi mai ridicate si instalatorii incearcă sa ofere o buna ventilatie in spatele panourilor solare. Unele modele recente de panouri solare includ concentratoare, in care lumina este concentrata de lentile sau oglinzi pe o serie de celule mici.Acest lucru permite utilizarea de celule, cu un cost ridicat pe unitatea de suprafaţă (cum ar fi arseniură de galiu), intr-un mod eficient. In functie de constructii, panourile fotovoltaice pot produce electricitate dintr-o gama de frecvente de lumina, dar de obicei nu pot acoperi intreaga gama solara (in special, razele ultraviolete, infrarosii si lumina scazua sau difuza). Prin urmare, o mare parte din energia solara este irosita de panouri solare, iar acestea pot oferi randamente mult mai mari daca sunt iluminate cu lumina monocromatica. Prin urmare, un alt concept de design este de a imparti lumina in intervale de lungimi de unda diferite si conduce grinzile pe celule diferite reglate la aceste zone .

     Acest lucru a fost proiectat pentru a fi capabil sa creasca eficienta cu 50%.In prezent, cel mai bine a atins rata de conversie lumina soarelui (eficienta panou solar) este de aproximativ 21% în produse comerciale, de obicei mai mici decât cele cu eficienta în celulele lor de izolare. Densitatea de energie a unui panou solar este eficienta descrisa in termeni de putere maximă pe unitatea de suprafata, de obicei exprimata in unitati de wati pe metru pătrat (W/mp).

Cele mai eficiente panouri solare produse in masa au valori de densitate de energie mai mare de 13 W/mp (140 W/m2). Pe langa aceste modalitati de a obtine energia electrica mai exista si centrala lemne si pompa de caldura. Iar la noi in tara s-a dat drumul acum la programul casa verde, un program care ajuta oamenii de rand sa isi poata achizitiona la pret redus aceste tipuri de panouri sau de centrale ca sa putem usor usor sa economisim resursele mediului nostru si astfel sa pastram si natura mai curata.

De aceea aceste lucruri s-ar putea cat de curand sa fie pe lista noastra de cumparaturi si s-ar putea sa nu coste atat de mult pe cate ne imaginam noi. Dar pentru toate exista un timp si ca atare, trebuie sa se ocupa cineva si de treaba asta. Acest program casa verde 2012 ofera ocazia  persoanelor care cred ca aceasta solutie este aplicabila numai celor care dispun de capital. In momentul de fata aceste reduceri care se aplica in acest program fac aceste centrale si dispozitive sa fie la fel de ieftine ca cele care le foloseam noi in mod obisnuit pana sa aflam de acestea. Trebuie doar sa cautam pe internet cuvantul casa verde si vom gasi cu siguranta informatiile de care avem atata nevoie.

Sunday 3 June 2012

Primii pasi cu aparatul de aer conditionat

Instaland un aparat de aer conditionat 9000 in sufrageria dumneavoastra, in dormitor sau in biroul de acasa va poate ajuta sa pastrati o atmosfera racoroasa atunci cand afara temperaturile incep sa creasca din ce in ce mai mult. Indiferent daca alegeti un aparat de aer conditionat de fereastra, unul portabil sau unul instalat in perete, acesta va va ajuta sa mentineti confortul locuintei dumneavoastra pe timpul lunilor de vara, cel putin.

Aparatele de aer conditionat trebuie sa faca trei lucruri pentru a realiza racirea eficienta a aerului dintr-o incapere: sa scada temperatura aerului, sa indeparteze umiditatea din aer si sa filtreze aerul. Aparatul de aer conditionat trebuie,de asemenea, sa aiba capacitatea necesara indeplinirii acestor functii astfel incat sa reuseasca sa faca din incaperea respectiva un loc confortabil si racoros.

Marimea conteaza cu adevarat atunci cand vine vorba de alegerea unui aparat de aer conditionat, asa ca este foarte important sa alegeti o unitate care are capacitatea de racire necesara pentru a face fata camerei in care urmeaza sa fie instalata. O unitate prea mica s-ar putea sa nu faca fata si sa nu reuseasca sa raceasca eficient aerul din camera, in timp ce un aparat de aer conditionat prea mare intr-un loc foarte mic va avea cicluri foarte multe si de scurta durata, va face risipa de energie si nu va fi capabila de a dezumidifca corespunzator aerul din camera.

Desi aveti la dispozitie multe tipuri si dimensiuni diferite ale aparatelor de aer conditionat, nu toate aceste aparate au fost create in mod egal. Pe masura ce analizati ofertele de aer conditionat, incercati sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

- unde si cum va fi instalat sau folosit aparatul de aer conditionat?

- cat de mare este camera in care planuiti sa instalati aparatul de aer conditionat?

- care sunt caractersticile tehnice cele mai importante pentru dumneavoastra?

-veti instala pe cont propriu aparatul de aer conditionat sau veti putea beneficia de ajutor specializat?

Toate aparatele de aer conditionat pentru camere functioneaza in mare parte cam la fel, cu toate ca economiile de energie si capacitatile de racire pot varia de la un producator si un model la altul. Asemanator aparatelor centrale de aer conditionat, cele de camera racesc si dezumidifica aerul din incapere prin extragerea caldurii si umiditatii, intorcand apoi aerul in interiorul camerei.

In ceea ce priveste intretinerea lor, asigurati-va ca:

- veti curata filtrele regulat pentru a asigura performanta optima a unitatilor de aer conditionat;

- veti retrage si pastra la loc sigur aparatele de aer conditionat de fereastra pe toata durata lunilor de iarna;

- veti urmari intocmai instructiunile producatorului pentru indepartarea corecta si depozitarea aparatelor de aer conditionat de fereastra.

Aparatele de aer conditionat pot fi foarte grele si dificil de manevrat, asa ca este indicat sa cereti ajutor atunci cand trebuie sa faceti acest lucru, pentru a evita posibile leziuni. De asemenea, aveti foarte mare grija atunci cand instalati aer conditionat neo la un nivel superior al casei dumneavoastra. Asigurati-va in orice moment ca urmati indeaproape instructiunile pe care vi le ofera producatorul in ceea ce priveste masurile de siguranta pe care trebuie sa vi le luati, mai ales atunci cand vine vorba de instalarea aparatului de aer conditionat.

De asemenea, luati in considerare si cerintele electrice ale camerei inainte sa selectati un aparat de aer conditionat pentru a-l achizitiona. Odata ce v-ati asigurat ca ati luat in considerare fiecare dintre acesti factori pe care i-am mentionat pana acum, veti putea face mult mai usor o alegere a aparatului de aer conditionat potrivit iar sansele ca aceasta sa fie una buna vor fi mult mai mari. 


Tags: aer conditionat 9000