Monday 30 April 2012

Cumparati aere conditionate online

Comertul  online poate parea de neincredere pentru unele persoane, chiar si in ziua de astazi, cand majoritatea activitatilor pe care le desfasuram zi de zi au loc in acest mediu virtual. Oricum ar fi, comertul online s-a dezvoltat foarte bine si extrem de rapid de-a lungul anilor, ajungand sa fie preferat de majoritatea oamenilor, in locul celui traditional. Acelasi lucru este valabil si pentru ramura comercializarii de aere conditionate, intr-un anumit fel. Foarte multe firme care comercializau aere conditionate si-au extins afacerea si in mediul online, adaptandu-se astfel la cerintele pietei. Mai ales avand in vedere ca in ziua de astazi nu avem chiar atat de mult timp liber la dispozitie incat sa mergem in oras din magazin in magazin si sa cautam cele mai bune oferte de aere conditionate, alternativa unor pagini web care ne ofera toate informatiile de care avem nevoie si, in plus, ne ofera si posibilitatea de le achizitiona intr-un timp mult mai redus, este cu siguranta cea mai buna solutie pentru clienti.

Intregul proces de cautare, selectie, achizitionare si instalare de aere conditionate dureaza mult mai putin atunci cand are loc in mare parte in mediul online, si in cele ce urmeaza va vom explica si de ce. In primul rand, un motor de cautare va va afisa in doar cateva secunde toate paginile web existente ale furnizorilor de aere conditionate, lucru imposibil de realizat in contextul fizic, real al magazinelor. Veti putea analiza toate ofertele de aere conditionate doar prin vizionarea paginilor acestora iar, odata ce ati identificat un potential furnizor pentru dumneavoastra, puteti continua printr-o analiza mai in detaliu a produselor pe care acesta vi le ofera.

Apoi urmeaza procesul de selectie a produsului sau produselor de care aveti nevoie si care se potriveste perfect posibilitatilor dumneavoastra. O pagina web bine pusa la punct va avea toate produsele din categoria aere conditionate sortate in alte sub categorii astfel incat sa va faciliteze procesul de cautare. In acest fel, veti putea cauta aere conditionate in functie de firma producatoare, de clasa energetica sau chiar in functie de pret si promotii existente la acel moment. Este foarte important, mai ales daca achizitionati pentru prima oara aere conditionate, sa nu alegeti produsul sau produsele pe cont propriu. Cei mai multi dintre furnizorii de astfel de produse va vor oferi consultanta in ceeea ce priveste nevoile, posibilitatile, dar si aspectele tehnice la care este posibil sa nu aveti expertiza pentru a sti ce sa alegeti.

Odata ce ati identificat si selectat produsele din categoria aere conditionate pe care doriti sa le achizitionati, ati parcurs deja jumatate din drum. Mai departe trebuie sa plasati comanda propriu-zisa catre furnizor, urmand ca acesta sa o inregistreze si impreuna cu dumneavoastra sa stabiliti detaliile necesare finalizarii acesteia. In cele mai multe dintre cazuri vi se va cere sa completati online un formular, in care de obicei sunt incluse datele livrarii, detalii legate de modalitatea de plata si datele dumneavoastra personale de inregistrare. Comanda de aere conditionate o puteti plasa atat online, direct pe site-ul furnizorului sau telefonic, in cazul in care mai aveti alte intrebari sau nelamuriri si doriti sa discutati direct cu un reprezentant.

In maxim 24 de ore de la finalizarea comenzii se va face livrarea de aere conditionate la adresa pe care ati indicat-o anterior si, in cazul in care nu ati achitat deja produsele, o veti face atunci cand le veti primi.  Dupa ce firma profesionista de instalare aere conditionate va pune echipamentul la punct, este necesar sa nu uitati sa solicitati documentele care dovedesc ca ati achitat integral echipamentul, montarea si, cel mai important, nu uitati sa solicitati garantia de montaj.


Tags: aere conditionate

Sunday 29 April 2012

Amuza-te in weekend cu prietenii

Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt multiple atat pentru copii cat si pentru parintii acestora. Importanta este sa gasiti locatia si stilul in care vreti sa va destindeti dupa o saptamana de lucru incarcata, atat pentru dumneavoastra cat si pentru copii, neuitand faptul ca si acestia sunt prinsi in angrenajul uneori deloc usor al cursurilor scolii pe care o urmeaza.

Orice om are nevoie de relaxare si schimbare a rutinei pe care o executa zilnic, altfel capaticatea sa de perceptie si mai ales de acumulare a noi cunostinte se va diminua progresiv pana la un nivel la care pur si simplu va refuza sa mai acumuleze informatii. De aici si pana la stadiul de refuz categoric al continuarii studiilor sau activitatii obisnuite pentru persoanele adulte este doar un pas, lucru pe care cu siguranta nimeni nu si-l doreste.

De aceea hadeti sa ne amuzam cel putin in weekend, pana la sosirea vacantei si sa ne reincarcam bateriile cu cateva clipe de destindere alaturi de prieteni, colegi si parinti. O modalitate excelenta in care veti putea petrece cateva ore distractive este participarea la un joc in laser tag arena, unde alaturi de echipa din care faci parte ai sa poti duce o adevarata lupta cu „adversarii” tai.

Jocul de laser tag, are la baza un concept creat prin anii 80 in Statele Unite de catre unul dintre cei mai mari fani ai filmelor de fictiune Star Wars, care a dorit cu tot inadinsul sa puna in practica secventele de lupta cu pistoale laser pe care protagonistii filmului le manuiau cu atat de multa indemanare. Desigur ca totul este doar un simplu joc, nimic din ceea ce stim ca inseamna fascicul laser nu este in realitate pus la indemana participantilor la joc. Cu toate acestea autenticitatea oferita de traseul prin care se va purta „lupta” si echipamentul cu care veti fi dotati, par atat de reale incat pe loc veti fi captivati de noua situatie in care veti fi pusi.

O arena extrem de bine dotata, cu un labirint care va pune la incercare fortele si imaginatia competitiva a echipelor, veti gasi in laser tag bucuresti, unde veti putea forma echipe mixte, formate atat din copii, fete si baieti, dar si parinti si copii, infruntandu-va serios pentru a castiga marea „batalie”.

Odata intrati in arena laser tag, veti primi fiecare cate un costum special conceput pentru acest joc, care este format dintr-o vesta speciala dotata cu zone ce vor capta fasciculul „laser” emis de pistolul vostru care este o adevarata „arma” de lupta moderna cu care veti incerca sa neutralizati toti „adversarii”. Pistolul are si el la randul sau o zona in care poate fi eliminat de catre luptatorii echipei adverse, astfel ca in doar cateva clipe, daca esti neatent, te poti afla in situatia de a fi dezarmat si scos din joc.

Ceea ce este foarte important de retinut este faptul ca fasciculul de lumina emis de catre pistoalele tuturor participantilor la jocul din laser tag bucuresti, nu este in niciun fel periculos pentru sanatatea vreunuia dintre ei, oriunde ar fi proiectat acesta pe corpul unui „adversar”. Cu alte cuvinte retineti ca totul este un joc, in care abilitatea de orientare in spatiul labirintului de joc si spiritul de echipa va face diferentierea dintre cei care participa la joc. Un ecran cu dimensiuni mari va afisa permanent situatia din teren, astfel ca imediat ce una dintre echipe va reusi neutralizarea celeilalte, acest lucru va fi anuntat.

Asadar va veti putea amuza din plin in cadrul acestor adevarate petreceri laser, iar parintii ar putea chiar organiza pentru copii aniversari laser unde vor putea fi invitati colegii sau prietenii acestora. Ce poate fi mai amuzant si distractiv pentru copii decat sa aiba parte de aceste aniversari copii, special concepute pentru dorinta lor de a se afirma si de a socializa cu cat mai multi prieteni.

Thursday 26 April 2012

Romani in UK

              In ultimii ani tot mai multi romani renunta la viata lor in Romania, poate pentru totdeauna si se stabilesc in strainatate.  La ora actuala UK este o destinatie preferata de romani din cauza castigurilor care se pot realiza si a nivelului de trai.  Astfel ei apeleaza la diferite metode pentru a incerca sa ajunga acolo, de exemplu prin agentii de recrutare, mai putine decat pentru alte tari, sau anunturi uk pe care le gasesc doar acei romani care navigheaza pe internet si stiu unde si mai ales ce sa caute. Retelele de socializare capata o tot mai mare importanta in gasirea unui job pentru multi romani online aproape non stop pe aceste retele. De asemenea apeleaza la diverse persoane cu ajutorul carora  sa ajunga in Uk sau alte tari europene.

           Multe din incercarile de a ajunge in strainatate sunt sortite esecului , multi lasandu-se amagiti de castiguri mari, cu conditia sa dea la randul lor o suma de bani deloc neglijabila sa ajunga acolo. Ar trebui sa fie foarte bine documentati despre toate site-urile si tot ce inseamna anunturi uk pentru a nu fii inselati. E importanta si recomandarea mai multor persoane in legatura cu credibilitatea site-ului la care apeleaza pentru informatii legate de joburi.

           Dar unii reusesc sa faca ceea ce si-au dorit, sa ajunga la munca in strainatate. Motivele plecarii sunt  de multe ori  simple: lipsa de bani, existenta la limita saraciei, sau slujbe mult prea prost platite. Astfel ei lasa acasa restul familiei: sotii, copii, mame, frati etc si pleaca in cautarea unui job . E adevarat ca ei devin acei romani online care profita de orice timp liber au si incearca sa isi vada apropiatii, sa faca parte din viata lor macar in acest fel. Astfel cateva minute pe zi ei sunt romani oline uk care pe langa navigare pe internet mai discuta si problemele zilnice ale familiilor lor.                            

           Oricum  sunt si multi romani in Londra , ca de exemplu acei romani sub varsta de 30 de ani care  sunt foarte  bine adaptati la viata oferita  de strainatate. Multi fac in Romania scoli sau cursuri care ajungand in UK ii ajuta sa gaseasca mai usor de lucru. Astfel de meserii care sunt destul de  bine platite sunt cele din domeniul IT, medical-medici, asistente, infirmiere.Sunt meserii care cer o calificare destul de inalta, comparativ cu alte tari care au preponderent oferte din domeniul agricol. Aceste meserii sunt  inca  cautate si  destul de bine platite,tot mai multe cadre sanitare plecand in acea directie, putem spune chiar ca asistam la marea unire uk a asistentilor si medicilor. Ei parasesc Romania pentru joburi   foarte bine platite, iar Londra e orasul care ofera multe joburi. De aceea sunt asa multi romani in Londra. Acesta este orasul care  le ofera de munca in domenii in care in tara s-ar descurca foarte greu si pe bani putini(ca sistemul sanitar) si mai ales nu ar reusi sa isi permita multe din ceea ce isi permit in afara tarii.

           Aceia care sunt hotarati sa isi construiasca o viata acolo sunt de parere ca oricat de greu ar munci, sunt mult mai bine platiti comparativ cu ce faceau in tara, iar viata lor este decenta si plina de satisfactii, mai ales pentru acei tineri pentru care distractia este totusi o componenta esentiala a vietii lor. E adevarat, le lipsesc prietenii de acasa, dar...De aceea multi, mai ales cei care nu au sotii si copii aleg sa  ramana si sa se stabileasca in Anglia, sa fie romani in uk, facand o alegere grea, dar necesara pentru ei.

           Se estimeaza ca sunt aproximativ 230000 de romani in uk, care muncesc marea majoritate cu permis de munca, avand in vedere restrictiile la care au fost supusi romanii pe piata muncii din UK.

         Totusi ei nu renunta de tot la cei de acasa, daca intri pe diferite site-uri sunt intotdeauna macar cativa romani online uk, care mai afla vesti de acasa, sau dau sfaturi si povestesc cu cei dragi. Iar daca ii intrebi daca se mai intorc in tara ai sa vezi ca, cu regret iti spun ca vor veni doar in vizita, oricat de mult ar iubi Romania, renunta la ea pentru o viata mai usoara, mai multe satisfactii materiale. Dar au si o umbra de speranta ca, poate daca se mai schimba lucrurile parca ar mai veni inapoi.

         Si candva ar fii interesant de vazut marea unire UK a romanilor intorsi acasa.

Wednesday 25 April 2012

Ce se va intampla pe durata Olimpiadei?

Peste doar cateva luni, Londra, orasul in care se afla cei mai multi romani pe teritoriul Angliei, va fi luat cu asalt de zeci de milioane de oameni pentru Olimpiada de vara. E un eveniment masiv, care va angrena practic toata metropola, activitatea concentrandu-se in Estul Londrei, in zona Stratford, unde a fost construit un parc olimpic. Desigur, dupa cum bine se stie, Londra e deja un oras foarte aglomerat, deci putem doar anticipa ca va fi si mai aglomerat pe timpul desfasurarii competitiei si chiar si dupa si inainte, turistii probabil dorindu-si sa viziteze orasul pentru aproximativ 5 saptamani, nu doar 3, cat dureaza olimpiada. Comunitarea de romani in Londra e desigur la curent, din teritoriu, cu tot ce se va intampla. Schimbarile vor fi semnificative, chiar daca temporare, iar temperaturile foarter ridicate din acea perioada vor contribui la sporirea stresului. Astfel, se impun catva sfaturi pentru cei care se vor afla in Londra in acea perioada.

 

  • evitati sa calatoriti cu metroul si trenul inspre si dinspre satul si zona olimpica. Sigur, tinand cont ca multi romani in UK locuiesc in zonele de est, acest lucru va fi foarte greu, dar se recomanda folosirea unor rute alternative, precum sunt cele cu autobuzul. In plus, e recomandat sa calatoriti in afara orelor de varf, cand va fi foarte aglomerat si probabil insuportabil de calatorit timp de 30-40 de minute, atat cat dureaza o calatorie din est pana in centru.

  • Evitati investitiile de scurta durata, gen inchiriat masini sau alte asemenea servicii. Preturile probabil vor urca simtitor pentru a se profita de prezenta turistilor prin oras. Cei care sunt de ceva timp in oras cunosc preturile si nu se vor baga cu capul inainte in investitii, dar cu siguranta climatul economic din preajma olimpiadei va fi destul de neprielnic celor care vor sa economiseasca.

 

Cat pentru cei care planuiesc sa vina in Londra in jurul datei Olimpiadei, nefiind de altfel obisnuiti cu ritmul metropolei, e recomandat sa se informeze de pe siturile de romani in londra UK in legatura cu pasii care trebuie urmati. In linii mari, acestea ar fi recomandarile pentru cei care vor ajunge in Anglia in acea perioada.

 

  • evitati sa apelati la agentii si proprietari privati pentru a inchiria camere sau apartamente. Proprietarii vor cere preturi foarte, foarte mari pentru inchirieri, pentru ca interesul lor ar fi sa inchirieze apartamentele pe durata lunga. In schimb, daca vei semna un contract de 6 sau 12 luni, te vezi trezi in situatia neplacuta de a trebui sa platesti o chirie cu 15-25% mai mare decat media zonei, doar pentru ca ai inchiriat in jurul perioadei Olimpiadei.

  • Pe timpul evenimentului, orasul va fi impanzit de infractori marunti (multi dintre ei, din pacate, conationali de-ai nostri), care nu vor avea mila de buzunarele tale. Evita aglomeratiile, mai ales din zonele centrale ale orasului, care cu siguranta vor fi luate cu asalt de milioane de oameni. Pana sa te obisnuiesti cu particularitatile Londrei si ale Angliei, e mai bine sa fii, in limitele bunului simt, putin circumspect cand vine vorba de a discuta cu alti oameni, mai ales noaptea sau in zone predispuse infractiunilor.

 


Tags: anunturi uk, romanii in uk

Sunday 22 April 2012

Ingrijeste-ti corpul pentru a fi stralucitoare

Prezenta ta agreabila, faptul ca te simti bine pentru felul cum arati in orice moment al zilei, iti va aduce de fiecare data o multumire si liniste sufleteasca care va radia in asemenea masura incat toti cei din jurul tau te vor aprecia si vor fi mereu surprinsi de modul stralucitor in care te prezinti. Acesta este secretul oricarei femei de succes, oricarei doamne sau domnisoare care stie ca ingrijirea corpului si sanatatii sale este de prim ordin pentru a putea face fata oricaror provocari atat pe plan profesional cat si in viata privata.

Pentru o ingrijire corecta a corpului este bine sa asculti sfaturile profesionistilor unui salon infrumusetare bucuresti, indiferent de solicitarile pe care le ai pentru ingrijirea ta fizica. De fiecare data cand ai o intalnire primul gest dupa cel vizual va fi cel de intindere a mainii catre persoana cu care vei lua contact. Este un motiv in plus ca mainile tale sa fie intr-o forma excelenta pentru a putea lasa o impresie buna. Cum sezonul estival este atat de aproape, nu ca aceasta ar fi principalul motiv, vei acorda aceiasi atentie si pentru ingrijirea picioarelor. Atat pentru maini cat si pentru picioare ai sansa sa beneficiezi de o manichiura si pedichiura in standarde profesioniste in cadrul aceluiasi salon, Sunt lucruri pe care oricat de bine am crede ca le-am putea realiza, este mult mai util ca ele sa fie facute de persoane care isi cunosc cu precizie meseria si in plus sunt realizate intr-o unitate de timp pe care in alte conditii nu ai fi reusit sa o respecti.

Daca vei dori sa incepi un tratament cosmetic pentru corp, trebuie sa sti ca nu este deloc indicat sa il faci dupa vreo formula auzita de la prietene, deoarece fiecare dintre noi avem o anume caracteristica a pielii si nu toate cremele si aplicarile de pomande reactioneaza la fel de bine si pentru tine. Sansele ca reactia pielii tale sa fie una nepotrivita la aplicarea pe care o vei face, sunt foarte mari riscand iritatii ale acesteia si alte complicatii ulterioare.

De aceea este mai mult decat util sa soliciti sfatul unui practician profesionist din cadrul unui salon infrumusetare bucuresti, de la care vei putea primi toate informatiile si tratamentul cosmetic care ti se potriveste cel mai bine. In aceiasi arie a atributiilor unui profesionist cosmetician se va incadra si solicitarea ta in cazul in care vei dori expunerea controlata la razele ultraviolete ale unui solar bucuresti.

Expunerea la un numar limitat de sedinte in cadrul unui salon bronzat bucuresti iti poate aduce o suma de beneficii importante pentru corpul tau, cu conditia ca sfaturile primite pentru timpul de expunere si numarul de sedinte pe care pielea ta le va suporta fara niciun fel de probleme, sa le respecti cu strictete. Acest tip de expunere in cadrul unui solar bucuresti, iti va aduce relaxare si intarirea sistemului imunitar, precum si unul dintre cele mai importante beneficii legate de indepartarea riscului de aparitie a osteoporozei in anii care vor urma. In plus pe langa aspectele strict legate de sanatate, pielea ta va capata un bronz de invidiat chiar si in timpul extrasezonului, sau cu putin inainte de vacanta pe litoral vei fi gata pregatita pentru distractie.

Indiferent daca vei opta sau nu pentru cateva sedinte de solar bucuresti, sau iti vei aranja manichiura si pedichiura, nu trebuie sa uiti ca in cadrul unui salon infrumusetare bucuresti poti beneficia de inca un serviciu care te va scoate complet din starea de apatie si iti va pune serios sangele in miscare. Ai inteles cu siguranta ca este vorba despre un salon masaj bucuresti, unde corpul tau va primi cea mai reusita metoda de masaj anticelulitic sau de intretinere, care va avea ca efect final al sedintelor programate in cadrul acestui salon masaj bucuresti, o tonifiere perfecta a pielii care va deveni mai ferma precum si a muschilor de pe intregul tau corp care vor raspunde mai bine oricaror solicitari fizice la care ii vei provoca.


salon bronzat bucuresti, solar bucuresti

Friday 20 April 2012

Rezervorul cu perna de aer - hidroforul

Mijloacele complexe de protectie la lovitura de berbec asigura transformarea miscarii ondulatorii intr-o miscare oscilatorie, inlaturand astfel in totalitate pericolul producerii fenomenului loviturii de berbec. Hidroforul este considerat rezervorul cu perna de aer. La statiile de punere sub presiune sau cele cu hidrofor, acesta are si rolul de regulator sau compensator de debite, in sensul ca daca debitul pompei este mai mare decat debitul consumatorului se acumuleaza apa in hidrofor si invers, daca debitul pompei este mai mic decat debitul consumatorului, consumatorul va fi alimentat din hidrofor. Cand in instalatie apare o suprapresiune, atunci se descarca debit din conducta la care este racordat hidroforul si nivelul apei in acesta creste, respectiv aerul din  perna se comprima; cand apare o subpresiune lucrurile se petrec invers.  Volumul util al hidroforului este Vu= (Nmax- Nmin)*Sh, in care: Sh este sectiunea hidroforului, iar  Nmax, Nmin reprezinta nivelele apei, corespunzatoare celor  doua situatii. Completarea pernei de aer din timp se face cu o instalatie de aer comprimat, iar racordul la retea se realizeaza prin stut. Placa de timbru contine prin marcaj: furnizorul, volumul, presiunea de regim, numar de fabricatie; restul de date sunt inscrise in cartea tehnica care insoteste recipientul ( in aceasta se precizeaza suplimentar materialul de baza si calitatea electrozilor de sudura, marca sudorului, controlul calitatii sudurii si spatii pentru a evidentia scadentele obligatorii). Semnificatia unor repere la un hidrofor vertical este urmatoarea: corpul hidroforului (cilindru), capace prinse prin sudura, stut de racord, gaura de vizitare (manloc), sticla de nivel, supapa de descarcare (de siguranta) cu contragreutate, manometru, clapet invers catre instalatia de aer comprimat, articulatie fixa, placa de timbru si greutate cu brat reglabil. Fiind un recipient sub presiune, hidroforul  este luat in evidenta de un organism specializat care periodic efectueaza la beneficiar proba de presiune la rece (moment in care fixeaza la supapa de siguranta greutatea si bratul acesteia) si revizia interna (control interior prin manloc). Este de atentionat faptul ca functionarea recipientului in afara scadentelor constituie o abatere grava cu consecinte penale. La statiile de repompare sau de baza, asemenea rezervoare pot fi si ingropate, deoarece au dimensiuni foarte mari; ele se branseaza pe traseul conductei si au supapa de formare automata a pernei de aer. Castelul de echilibru reprezinta un rezervor cu nivel liber care se branseaza la conducta de refulare cel mai adesea in zona statiei de pompare. Rezervorul se realizeaza din beton sau metal, cu sau fara camere, cu rolul de a reduce saltul maxim sau minim provenit din oscilatii. In unele situatii se poate renunta la camere daca pe circuitul de racord al castelului de echilibru cu instalatia se prevede o rezistenta hidraulica asimetrica. Din  punct de vedere functional, castelul este cel mai indicat mijloc de protectie, deoarece obisnuit se amplaseaza langa statie, numia ca solutia necesita investii foarte mari. Protectia unei statii de pompare la lovitura de berbec prin castelul de echilibru vizeaza urmatoarele elemente: bazin de aspiratie, statia de pompare, agregatul de pompare, bazinul de refulare, conducta de refulare, castel de echilibru cu camera superioara si inferioara, rezistenta hidraulica asimetrica si vana de izolare. In alegerea sistemului de protectie la fenomenul loviturii de berbec, proiectantul impreuna cu specialistul din colectivul de cercetare vor avea in vedere: siguranta in exploatare a sistemului ales, eficienta functionala, simplitatea solutiei si a exploatarii acesteia si in final aspectul economic – stiind ca la o eventuala functionare defectuoasa a instalatiei statia de pompare poate fi grav avariata. Un hidrofor este un dispozitiv extrem de util in cazul situatiilor prezentate mai sus. O statie de pompare presupune o activitate intensa a pompelor. Hidroforul isi regaseste utilitatea si individual, intr-o gospodarie, pentu uz casnic sau irigatii. Un hidrofor este consdiderat un produs util si eficient in diverse imprejurari. 


hidrofoare ieftine, pompe submersibile

Tuesday 17 April 2012

Modul de a gandi o renovare.

    Ne gandim destul de des la ceva nou in viata noastra, se spune despre oameni ca se gandesc de regula cam 40% din timp la lucruri ce nu se vor intampla niciodata si doar 8% la lucruri care sunt palpabile si urmeaza sa se intample. Nu vreti sa stiti  restul de 52% la ce ne gandim, dar revenind la ideea principala, cei ce au case in aceasta perioada se gandesc cum sa le renoveze sau cum sa aduca ceva nou. In personalizarea unui interior exista cateva elemente care contribuie din plin la această actiune. Decorarea cu ajutorul draperiilor, spre ex., nu face altceva decat sa accentueze o anumită zona, sa imbogateasca spatiul Si sa atraga atentia asupra stilului de amenajare.Ca si in cazul perdelelor, alegerea draperiilor nu este o operatie simpla, din cauza multitudinii de modele, culori, imprimeuri sub care se prezintă. Insă un lucru este cert – materialul sau motivele intalnite in draperie se regasesc in restul obiectelor decorative. Daca alegem o draperie maro cu motive vegetale, aceeasi nuanta sau aceleasi motive trebuie sa se repete in imprimeurile de pe pernite, de pe cuvertura sau, partial, de pe fotolii si canapea. Echilibrul este foarte important intr-o amenajare.Foarte frecvent draperiile reprezintă punctul de plecare in determinarea culorii principale intr-o incapere. Cand pasim intr-o casa se intamplă ca prima privire sa o aruncam asupra draperiilor, mai ales dacă sunt astfel alese incat să contrasteze cu nuanta pieselor de mobilier.Functiile multiple pe care le indeplinesc transforma aceste accesorii in componente indispensabile. Fie că ofera intimitate in dormitor, rafinament in living-room, controlează lumina, opresc stralucirea soarelui cand vrem sa dormim dimineata, atrag atentia asupra ferestrelor sau accentuează stilul incaperii, draperiile sunt functionale si nelipsite din orice casa.La alegerea modelului potrivit contribuie mai multi factori.

     Dacă spatiul este restrans si peretii intens decorati, variantele simple sunt cele mai potrivite. Indiferent de destinatia incaperii draperiile trebuie sa fie lungi, pana la podea. Ca sa dea impresia de incapere magistrala.Pentru două ferestre alaturate pe acelasi perete este recomandabil sa se folosească o singură galerie de sustinere si cate o draperie la fiecare capat.Dacă vrei sa transmiti o atmosfera romantica alege catifeaua sau matasea.Un decor modern, nonconformist va fi dominat de draperii in dungi.Evita in dormitor draperiile lucioase, colorate sau din materiale subtiri. In camera de zi sunt foarte potrivite draperiile bufante, prinse cu ciucuri sau inele. O draperie dintr-un material delicat, mai lungă decat distanta de la galerie la podea, care cade aparent neglijent, ofera o imagine eleganta incaperii. Nu conteaza despre ce stil de amenajare vorbim. Nu are importanta tipul mobilierului. Si nu trebuie sa ne gandim la marimea camerei. Indiferent de situatie draperiile schimba aspectul unei case, conferă personalitate locuintei, creează un mediu placut si confortabil. Cu conditia sa asortezi acest material restului decoratiunilor. O pata de culoare prea intensa, care nu are niciun punct de referinta, va distruge armonia mult cautata.Cu noile modele de jaluzele, foarte moderne si adaptabile oricarui tip de amenajare, preferi in continuare clasicele draperii?  Cei care pun perdele si draperii sunt specialisti si trebuie sa lucrati cu dansii pentru ca ei stiu ce anume vi se potriveste si cum sa va aranjeze pliurile  precum si lungimea si latimea perdelelor ca sa va vina bine jos si sa nu arate caraghios in loc sa stea cum trebuie. Astfel ca lucrurile pot scapa de sub control foarte usor fara ajutorul unui specialist.


perdele, draperii

Petrece ziua ta in stil laser tag

Daca nu mai esti satisfacut de realitatea virtuala pe care jocurile pentru calculator ti-o pot oferi si eventual te simti chiar antrenat deja pentru a da piept cu un joc asemanator paintball-ului virtual, atunci nu iti ramane decat sa imbraci vesta speciala cu care vei putea intra in acest joc deosebit, primind si o arma laser high-tech cu raze infrarosii cu care iti vei „elimina” temutii adversari din sala de joc.

Vei putea participa la acest joc in echipe si chiar ai putea organiza petrecerea zilei tale intr-o sala laser tag arena unde iti vei putea dovedi maiestria sau doar pentru inceput vei invata regulile jocului si vei primi sfaturi importante din partea organizatorilor sau a celor mai experimentati dintre participanti. Conceptul acestui tip de joc in interiorul unei arene care pune la dispozitie un labirint real, a primit denumirea de laser tag si a fost intrudus inca din anii 80 in Statele Unite de catre George Carter, un impatimit al confruntarilor laser din seriile de filme StarWars, care si-a dorit sa aduca pentru toti pasionatii un joc pe care il pot practica oricand.

In fapt jocul de laser tag consta din intalnirea a doua echipe, care odata imbracate si inarmate cu pistolul laser high-tech cu raze infrarosii, isi vor dovedi maiestria in lupta intr-un labirint real care este in asa fel conceput incat sa te poti folosi de toate avantajele terenului, dar sa si intampini tot felul de greutati pentru care trebuie sa gasesti in timp real solutii de depasirea a lor, altfel vei fi eliminat din joc.

Inca de la inceput trebuie sa stii ca pistolul laser high-tech cu raze infrarosii pe care il vei primi la intrarea in arena, nu este in niciun fel daunator pentru sanatatea ta sau a colegilor din echipa adversa. Fasciculul cu raze infrarosii este special conceput si are o lungime de unda care nu afecteaza in vreun fel sanatatea chiar daca in momentul in care vei tinti nu ai sa nimeresti zonele de pe vesta adversarului care iti vor aduce puncte, cum nici tu nu vei putea fi ranit la propriu in vreun fel de catre adversar.

Vesta pe care o vei imbraca in interiorul lui laser tag bucuresti este special confectionata pentru a fi folosita numai pentru aceste petreceri laser, si adaptata pentru receptionarea semnalelor primite de la fasciculul cu raze infrarosii al pistolului. Astfel pe vesta sunt marcate patru zone distincte si sensibile la primirea fascicului cu raze infrarosii al pistolului, iar pe pistol exista o singura asemenea zona. Fiecare dintre aceste zone odata ce a fost atinsa cu fasciculul cu raze infrarosii, atat pe vesta ta, cat si pe vestele adversarilor, va marca un numar de puncte in plus in contul tau daca ti-ai atins adversarul, sau un numar de puncte in minus daca rivalul tau te-a atins cu fasciculul cu raze infrarosii. In interiorul laser tag arena, pe un panou de dimensiuni mari vor fi afisate in timp real punctele fiecarui participant la jocul laser tag la care participa.

Este util sa te documentezi inainte de a participa la o astfel de batalie impreuna cu echipa ta, putand afla multe informatii despre strategii de joc si postul pe care il poate detine fiecare membru al echipei in lupta contra adversarilor, cautand astfel informati despre acest joc in laser tag bucuresti.

Pentru parinti este important sa stie ca acest joc este complet inofensiv pentru copii, iar faptul ca veti putea organiza aniversari copii in cadrul unui laser tag arena va scuteste de un deranj substantial, pe care altfel ar fi trebuit sa-l suportati in propria locuinta odata cu sosirea oaspetilor la aniversarea copilului. Cu ocazia unei aniversari laser alaturi de prieteni copilului dumneavoastra, veti putea intra si dumneavoastra in laser tag arena, fiind captivat pe loc de autenticitatea acestui mod de petrecere activa a timpului liber.


laser stalingrad, laser tag bucuresti

Lucruri scumpe.

    Calitatea unui lucru va fi intotdeauna cea mai scumpa proprietate a sa , mai ales cand vorbim despre mobilier, despre interioare sau despre haine. Acest lucru dicteaza pana la urma pretul, iar pretul ne poate determina sa cumparam sau nu obiectul respectiv. Sunt unii care cumpara obiecte doar pentru ca sunt scumpe noi nu o sa discutam despre aceia acum. Ne vom referi in schimb la calitatea unei incaperi, la modul in care se prezinta ea si la ce anume determina aceasta calitate.Cam asta vi se spune des astazi, sau asta vi se da de inteles, si asta tocmai de catre cei care se presupune ca ar trebui sa va ajute sa gasiti solutii optime pentru casa dvs. Nu este tot timpul adevarat, exista foarte multe solutii care pot sa va ajute in aceasta chestiune. Puteti de exemplu sa recurgeti la mici artificii care va pot infrumuseta locuinta fara sa cheltuiti foarte mult. Pana la urma frumusetea unei incaperi poate sta foarte usor si in unicitate nu neaparat in faptul ca are in componenta materiale scumpe care nu sunt intotdeauna rare ci doar scumpe.

    Nu spune nimeni ca puteti face minuni fara bani multi dar puteti realiza lucruri surprinzatoare. Ganditi-va cum arata camera visurilor pentru dvs, si extrapolati de acolo lucrurile cu adevarat scumpe si incercati sa le inlocuiti cu ceva pe masura dar mai ieftine , la prima privire pare un lucru destul de greu dar cand sai putin sa te gandesti nu este chiar asa. Poti finisa o masa veche manual ca sa arate ca una noua, poti lua lucruri vechi si le poti reconditiona pentru a le readuce in tendinte. Este evident vorba de multa munca dar nu este imposibil de realizat. Acum cand va plimbati prin camera din gandurile dvs. O sa va indreptati probabil privirea spre geam si veti observa perdelele, unii dintre voi poate isi doresc ceva modern gen ferestre imense si fara perdele, dar trebuie sa tineti minte ca aceste lucruri merg in blocuri foarte inalte si in centrul orasului, o priveliste de tip new yorkez probabil. Greu de atins acest deziderat in Romania mai ales ca aici de regula in centrul orasului te cam chinui sa ascunzi ce se vede pe geam. Astfel ca aici ai nevoie de perdele si draperii pentru a sublinia aspectele legate de luminozitate in camerele locuintei tale. Atunci cand folosesti perdele reusesti ca in momentul cand intra lumina pe geam sa dai un anume ton acelei lumini, evident tonul are ca baza de influenta culoarea perdelei. Iar pentru estomparea luminii se folosesc bineinteles draperii, bineinteles niste elemente desemenea vizibile cu rol in decorul casei sunt si galerii perdele. Puteti folosi si perdele ieftine nu trebuie neaparat ca cele pe care vreti sa le folositi sa fie extrem de scumpe. Insa trebuie sa aveti grija cum vin la montaj, este recomandabil sa nu le montati dvs pentru ca piurile sau lungimea perdelei poate sa nu fie corespunzatoare camerei dvs, mai se pune si problema aranjamentului care poate sa nu va iasa de accea mai bine este sa apelati la specialisti pentru ca ei le pot monta corespunzator. Ca sa puteti vedea si albume cu poze de la diverse montaje incercati sa ii cautati pe acestia pe web, au destul de multe siteuri de profil care sunt dotate cu poze si va pot edifica mai bine.


rulouri, perdele ieftine

Thursday 12 April 2012

Nimic nu este prea mult pentru frumusetea ta

Eternul feminin se va reflecta permanent in ochii nostri prin prezenta seducatoare si mereu plina de mister a oricarei doamne sau domnisoare care va trece ca o blanda lumina pe langa noi, lansand in urma parfumuri fine care ne rascolesc si ne incita imaginatia. Petrecem suficient timp in fiecare zi alaturi de femei frumoase, in drum spre birou, in metrou sau stand in masina la semafor, arauncand cate o privire admirativa, iar cei mai tineri un zambet de prietenie in speranta unei noi intalniri. Poate ca niciodata nu ne-a preocupat prea mult misterul pe care il ascund, modul in care reusesc pentru inca o zi sa fie atragatoare, chiar daca, fara indoiala, si ele resimt aceleasi griji ca si noi si isi pun aceleasi intrebari dificile ca si noi.

Cu toate acestea ele reusesc sa se ridice de fiecare data inaintea noastra, au o resursa uneori de neinteles, o putere pe care noi nu o vom avea poate niciodata, o vointa nativa de a progresa si a trece peste orice le-ar sta in cale. Suntem cu siguranta niste neindemanatici ai sufletului pentru a putea intelege cum se intampla mereu si mereu ridicarea si succesul unei femei. Si ca sa fie si mai greu de dibacit secretul lor, sunt mereu atat de frumoase.

Orice femeie stie ca infatisarea sa trebuie sa fie sustinuta prin diferite tehnici simple de machiaj, infrumusetare si mentinerea a tonusului pielii si muschilor, altfel munca de zi cu zi isi va pune amprenta fara sa isi dea seama. Cum astazi timpul este de departe cel mai temut inamic al unei zile, sunt suficiente sanse ca o tanara doamna sau chiar domnisoara care inca isi desavarseste studiile superioare, practic sa nu ii mai ramana vreme pentru o ingrijire corecta a propriei infatisari.

Daca ne gandim numai la timpul pe care ar trebuie sa-l aloce pentru o manichiura si pedichiura pe care ar executa-o personal, atunci este deja o problema atunci cand alte obligatii nu pot avea amanare. De aceea, oricare dintre dumneavoastra doamnelor si domnisoarelor veti putea gasi si apela cu incredere la un salon infrumusetare bucuresti, unde veti primi toata atentia pe care o meritati din partea unor persoane profesioniste care vor ingriji cu tehnici, unstensile, aparatura si materiale specializate corpul dumneavoastra.

Chiar daca executarea unei sedinte obisnuite de manichiura si pedichiura ati putea considera ca o veti putea executa singure acasa, diferenta in sine consta in faptul ca pana si aceasta tehnica aparent simpla are secretele ei profesionale, iar faptul ca veti primi atentia pe care o meritati pe toata durata sedintei se va reflecta intr-un mod placut asupra psihicului dumneavoastra.

Pe langa acest tip de sedinte un salon infrumusetare bucuresti, va aduce si o serie de alte prestatii de care puteti beneficia pentru relaxare si infrumusetare. In primul rand aveti in mod clar nevoie de un masaj de relaxare pe care il veti putea primi intr-un salon masaj bucuresti din parte personalului calificat care isi va da toata maiestria pentru a va readuce o stare pozitiva si tonifierea a pielii si muschilor. Multe dintre dumneavoastra, aveti meserii sedentare, iar timpul de dupa program nu mai ingaduie prea multa miscare, din pricina obligatiilor din familie, de aceea planificarea unor sedinte de masaj sunt mai mult decat binevenite.

Si cum sezonul estival este mereu primitor oriunde ati petrece vacantele sau pur si simplu plimbarile prin parcuri, merita sa fiti pregatite pentru a intampina purtarea hainutelor usoare asa cum se cuvine. Intr-un salon infrumusetare bucuresti, veti putea opta si pentru primirea unor sedinte de expunere programata la raze ultraviolete in cadrul unui solar bucuresti. Este important sa optati pentru astfel de sedinte deoarece prin practicarea lor controlata, corpul dumneavoastra va fi mai relexat datorita modului in care expunerea la lumina ultravioleta actioneaza asupra sistemului imunitar si previne riscul aparitiei celei mai periculoase afectiune la nivelul oaselor in special la femei.

Important este sa va informati cerand sfatul profesionistilor dintr-un salon bronzat bucuresti, iar apoi sa programati de comun acord ritmul unor astfel de sedinte, pentru a fi mereu o prezenta aparte indiferent de anotimp si de grijile cotidiene.


salon bronzat bucuresti, manichiura si pedichiura

Sunday 8 April 2012

Frumusetea nu are anotimp

Cochetaria si dorinta de infrumusetare sunt inscrise in codul genetic al fiecarei femei. Inca de mici, fetitele dau navala in sifonierul mamei si in sertarul cu trusele de machiaj, profitand de orice clipa de neatentie din partea acesteia. Imbraca si probeaza toate toaletele la care au acces si apoi in fata oglinzii incep sa-si aplice din belsug fardurile. In final cand considera ca sunt suficient de bine aranjate si cochete isi fac aparitia in livingul casei spre uimirea si de cele mai multe ori in hohotele de ras ale familiei.

Sunt lucruri normale, pe care orice fetita si apoi oricare domnisoara si le doreste pentru a se simti cat mai atragatore si eleganta in fata prietenilor si mai apoi a colegilor din facultate ori de la locul de munca.

Desigur ca o serie de aplicatii cotidiene ale machiajului unei doamne se vor putea realiza acasa, fiindca nu intotdeauna exista suficient timp pentru a merge la un salon infrumusetare bucuresti. Cu toate acestea, anumite evenimete din viata fiecarei domnisoare sau doamne, vor necesita o actiune profesionista pentru aplicarea unui machiaj special, actiunea fiind mai mult decat utila.

Folosirea serviciilor profesionale pe care un salon de infrumusetare bucuresti le poate oferi nu se rezuma doar la aplicarea unor machiaje asortate cu tenul, tinuta si tipul evenimentului la care urmeaza sa participati. Sfaturile primite de la echipa care va are in grija vor fi extrem de utile pentru stilul pe care trebuie sa-l adoptati, a obisnuintelor in ceea ce priveste modul in care trebuie sa actionati asupra tenului dumneavoastra.

In plus veti primi consiliere si pentru produsele care vi se potrivesc cel mai bine, pentru a putea beneficia nu numai de un machiaj elegant si in ton cu tendintele momentului ci si pentru o pastrare si chiar regenerare a tenului dumneavoastra.

Asa cum stie orice doamna sau domnisoara eleganta, nu doar machiajul este totul. Pe langa acesta, manichiura si pedichiura sunt elemente de ingrijire si infrumusetare pe care trebuie sa le considere asa cum se cuvine. Mainile sunt in egala masura reprezentative, fiind alaturi de ochi primele care vor fi in contact direct la o intalnire cu o alta persoana. O manichiura executata in mod profesional la care se va adauga un lac de unghii discret va face intalnirea mai relaxata si va transmite partenerului grija pe care o aveti pentru corpul dumneavoastra.

In acelasi timp sezonul cald, concediile la malul marii sunt tot atatea prilejuri in care veti putea purta incaltaminte usoara, deschisa, expunand astfel piciorul care a stat atat de multe luni inchis in incaltamintea de iarna. Pedichiura executata la timp, indiferent de sezon, va aduce doar beneficii in special in ceea ce priveste relaxarea cu care veti putea pasi. Cu atat mai mult in timpul verii, o pedichiura ingrijita si asortata cu vestimentatia va oferi un tonus placut pentru fiecare zi.

De regula este util sa solicitati executarea in paralel a unei sedinte manichiura si pedichiura pentru a putea beneficia simultan de ingrijirea profesionala a corpului dumneavoastra.

Pentru situatiile in care activitatea dumeavoastra este legata de participari la diferite evenimente, unde expunerea fizica este un atu important pentru o prezenta agreabila, veti putea apela cu incredere la un salon bronzat bucuresti care poate oferi acest serviciu in conditii de siguranta pentru expunerea corpului dumneavoastra. Veti executa sedinte de bronzat sub directa indrumare si supraveghere a personalului calificat, care va va indruma in ceea ce priveste timpul si numarul sedintelor de expunere la solar bucuresti.

Odata cu participarea la toate aceste sedinte de infrumusetare, corpul si mai ales psihicul dumneavoastra va primi un nou implus pozitiv, energia si pofta de viata crescand proportional cu fiecare sedinta.

Este important sa alegeti un salon de infrumusetare bucuresti cu referinte bune pentru a putea beneficia in siguranta de oricare dintre serviciile la care veti apela.


solar bucuresti, manichiura si pedichiura

Gadgeturi si perdele.

   Suntem invatati in mod repetat de catre o multime de autoritati in domeniu ca ce anume este mai scump este si mai bun, motiv pentru care trebuie sa muncim mai mult sa avem venituri mai mari ca sa ne bucuram de lucruri mai multe si mai bune. Cam asa se intampla si cu gadgeturile, omul poate trai si fara ele foarte bine, dar societatea te invata ca ar fi bine sa le ai, desi in realitate in orasul tau te poti descurca zi de zi si fara gps, sau fara harti in care sa gasesti cafenele, benzinarii sau malluri. Si lucrul acesta se resfrange si asupra mobilierului, apar tot felul de lucruri nefolositoare care sunt de efect daca le ai in casa, desi in realitate sunt kitschoase si nu au niciodata o functionalitate bine definita. Dar totusi exista un lucru important care l-ai putea avea in casa si te-ai putea folosi cu adevarat de el in afara de aragaz, frigider, televizor si masina de spalat, masa , pat, sifonier. Si acele lucruri sunt perdele si draperii. Nu spune nimeni ca puteti face minuni fara bani multi dar puteti realiza lucruri surprinzatoare. Ganditi-va cum arata camera visurilor pentru dvs, si extrapolati de acolo lucrurile cu adevarat scumpe si incercati sa le inlocuiti cu ceva pe masura dar mai ieftine , la prima privire pare un lucru destul de greu dar cand sai putin sa te gandesti nu este chiar asa. Poti finisa o masa veche manual ca sa arate ca una noua, poti lua lucruri vechi si le poti reconditiona pentru a le readuce in tendinte. Este evident vorba de multa munca dar nu este imposibil de realizat. Acum cand va plimbati prin camera din gandurile dvs. O sa va indreptati probabil privirea spre geam si veti observa perdelele, unii dintre voi poate isi doresc ceva modern gen ferestre imense si fara perdele, dar trebuie sa tineti minte ca aceste lucruri merg in blocuri foarte inalte si in centrul orasului, o priveliste de tip new yorkez probabil. Greu de atins acest deziderat in Romania mai ales ca aici de regula in centrul orasului te cam chinui sa ascunzi ce se vede pe geam.

    Astfel ca aici ai nevoie de perdele si draperii pentru a sublinia aspectele legate de luminozitate in camerele locuintei tale. Atunci cand folosesti perdele reusesti ca in momentul cand intra lumina pe geam sa dai un anume ton acelei lumini, evident tonul are ca baza de influenta culoarea perdelei. Iar pentru estomparea luminii se folosesc bineinteles draperii, bineinteles niste elemente desemenea vizibile cu rol in decorul casei sunt si galerii perdele. Puteti folosi si perdele ieftine nu trebuie neaparat ca cele pe care vreti sa le folositi sa fie extrem de scumpe. Insa trebuie sa aveti grija cum vin la montaj, este recomandabil sa nu le montati dvs pentru ca pliurile sau lungimea perdelei poate sa nu fie corespunzatoare camerei dvs, mai se pune si problema aranjamentului care poate sa nu va iasa de accea mai bine este sa apelati la specialisti pentru ca ei le pot monta corespunzator. Ii gasiti foarte repede pe internet, o sa vedeti ca sunt reprezentai foarte bine avand albume online unde puteti vedea pozele de la montajele lor. Cautati ca aceste poze sa para a fi facute la noi in tara si sa nu fie poze luate de prin reviste de profil.


draperii, draperii

Ferestrele si lumina.

Fereastra este un element arhitectural ce face legatura intre interiorul si exteriorul unei locuinte. Pe langa rolul functional pe care il are (acela de a oferi lumina unei incaperi si de a proteja interiorul casei) aceasta poate avea si un rol estetic in camerele noastre. Totul consta in alegerea corecta a perdelei cu care o decoram! Cum sa alegem insa perdeaua potrivita cand avem o gama atat de larga de oferte? Un aspect important de care trebuie sa tinem cont atunci cand mergem la cumparaturi este materialul si designul perdelelor. Daca doriti sa beneficiati de o lumina indulcita in camere alegeti perdele lucioase sau cu insertii de dantela. Pentru o atmosfera mai intima in interior puteti apela la perdele cu imprimeuri mai dense. Insa cel mai bine este sa cumparati un metru liniar din materialul dorit si sa il studiati o perioada: sa vedeti cum reactioneaza in lumina naturala, in lumina artificiala, in combinatie cu restul nuantelor din incapere etc. Sigur va veti hotari intr-un final pentru oferta cea mai avantajoasa. Un alt factor in privinta caruia trebuie sa va hotarati este lungimea perdelei in cauza. Stim cu totii ca, in camerele cu o inaltime modesta, sunt indicate perdelele lungi deoarece reusesc sa ofere un plus de inaltime atat camerei cat si ferestrei. perdelele scurte au efectul de largire a incintei si a ferestrei in cauza. Puteti decora perdeaua cu o draperie intr-o nuanta contrastanta. draperiile se pot folosi atat pentru a intuneca incaperea cat si pentru design. O camera este mult mai eleganta daca adaugati ferestrei, pe langa perdea, si o draperie. Acestea sunt realizate din diferite materiale: catifea, brocart, tafta, damasc, velur, matase. draperiile se amplaseaza de o parte si de alta a perdelei. Exista si draperii de cornisa. Acestea au doar un rol decorativ, acoperind doar partea superioara a perdelei. Totodata , acest tip poate fi plisat sau prevazut cu volane.
    perdelele si draperiile se aleg si in functie de piesele de mobilier din interiorul respectiv. Si anume: daca aveti fotolii sau canapea imbracate in huse cu un design din dungi subtiri, tabla de sah, flori sau carouri, perdelele necesita un design simplu, fara model proeminent. Important este sa existe o legatura intre tapiteria mobilierului, designul si cromatica covorului si cea a perdelelor. Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa va achizitionati o perdea este incinta unde vreti sa o amplasati. Daca doriti sa va schimbati perdeaua din dormitor este suficient un voal diafan. Pentru camera copiilor alegeti o perdea si draperii vesele, cu desene. perdelele cu flori si modele proeminente sunt recomandate intr-un ambient contemporan (acestea se intretin mai greu). Daca aveti o casa moderna atunci optati pentru tesaturi naturale, simple, deschise la culoare, cu falduri bogate.
Indiferent de ce alegeti nu uitati: aceste elemente perdele si draperii trebuie sa intregeasca atmosfera locuintei si sa se incadreze perfect in decor! Acesta fiind pana la urma locul unde tu iti doresti o schimbare in momentul cand te gandesti la draperii si perdele. Totusi pentru a le monta ai nevoie de profesionisti care ti le pot pune asa cum trebuie, deoarece tu nu poti vedea cum o sa cada pliurile in functie de inaltime, plus ca lipseste si experienta, pe cand cei care se ocupa de asa ceva vor modifica perdeaua in functie de acest lucru ca sa poata veni perfect


draperii, perdele ieftine

Friday 6 April 2012

"Basescu este gravid si de culoare". Hackerii au spart inca un site guvernamental

stirileprotv.ro Site-ulDirectiei pentruStrategii Guvernamentale a fost spart de niste hackeri care sustin ca fac parte din miscarea Anonymous.Ei au postat cateva mesaje insultatoare la adresa presedinteluiRomaniei, TraianBasescu.

"Salutari tuturor vizitatorilor. Tocmai am descoperit ca presedintele Basescu (aka Base) e gay, este pe jumatate de culoare si, de asemenea, insarcinat", au scris hackerii Anonops Romania.

Aceastia au postat pe site si o fotografie trucata cu presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Internetul ne prosteste. Efectele lui ii ingrijoreaza pana si pe medici

"De asemenea, am pus mana pe toate informatiile voastre (care, oricum, sunt varza) si toata baza de date a acestui website, insa acest lucru nu este o stire foarte importanta." mai scriu cei care au spart pagina de internet a Directiei pentru Strategii Guvernamentale.

Anonops Romania

Tuesday 3 April 2012

Nivelul datoriei Spaniei va ajunge la 79,8% in anul 2012, de la nivelul de 68,5% din PIB inregistrat anul trecut

Nivelul datoriei Spaniei va ajunge la cel mai ridicat nivel de dupa 1990 in acest an pe fondul reintrarii in recesiune a economiei si cresterii costurilor de imprumut, relateaza Reuters. Guvernul a anuntat marti ca ponderea datoriei publice in produsul intern brut va ajunge la 79,8% in anul 2012, de la nivelul de 68,5% din PIB inregistrat anul trecut.

Acest anunt s-a facut imediat dupa ce au fost publicate si cifrele ingrijoratoare privind numarului somerilor, care a ajuns la 4,75 milioane de persoane.

Cresterea nivelului datoriei se adauga astfel perspectivei negre asupra economiei Spaniei, care este afectata de reducerea cheltuielilor bugetare in efortul de a imbunatati finantele publice si de a respecta tinta de deficit stabilita pentru anul viitor.

Populatia spaniola a fost pana in prezent toleranta cu regimul de austeritate impus de guvern insa exista semne ca rabdarea se poate epuiza, dupa ce mii de persoane au participat saptamana trecuta la greva generala care a blocat mare parte din transporturile rutiere, feroviare si aeriene.

"Provocarea acestui buget este de a recupera increderea partenerilor europeni, a institutiilor europene, a investitorilor in Spania", a mentionat ministrul de finante spaniol, Cristobal Montoro.

Guvernul a spus ca majorarea ponderii in PIB a datoriei publice a fost cauzata de costurile ridicate de imprumut, precum si de costul fondului de salvare a bancilor, fondul de ajutorare a regiunilor pentru a efectua platile catre furnizorii de servicii sau de contributia pe care Spania a avut-o la pachetul financiar destinat Greciei.

Dupa ce deficitul bugetar inregistrat anul trecut a fost de 8,5%, in 2012 Spania trebuie sa isi reduca deficitul la 5,3% din PIB si in 2013 vizeaza sa atinga limita maxima acceptata de UE, de 3%.

Guvernul a afirmat ca toate cele 17 regiuni autonome, care impreuna cu autoritatile locale contabilizeaza aproape jumatate din totalul cheltuielilor, trebuie sa continue reducerea costurilor. In plus, guvernul central a anuntat ca regiunile care depasesc sumele alocate pentru cheltuieli vor fi pedepsite.